Skocz do zawartości

Adsense w serwisie regionalnym

Dinth

Rekomendowane odpowiedzi

Ja w rekordowym dniu na mojej stronie zarobiłem 2,77 dol, a muszę zaznaczyć, że moja strona regionalna to tylko pseudo - strona a nie jakiś tam serwis czy portal. Ale to był wyjatkowy dzień i kasa była z zapytań a nie klików na reklamy, bo te daja mi 1 centa najczęściej (a praktycznie nie mam ich w ogóle).

Generalnie to adsense daje mi tylko tyle, że wypełnia puste pola na mojej zaślepce dla domeny.

Prawde mowiac, to myslalem o jakichs 4USD na miesiac na pokrycie kosztow serwera ;)

A co myslicie o tym zeby reklame umieścić tylko na tej podstronie, pomiedzy tekstem Informacje turystyczny. Dzieki temu chyba nie odstrasze stalych forumowiczow (bo przeciez to nie jest komercyjna strona), a kaske na utrzymanie serwera zbiore jesli dobrze wypozycjonuje ta podstrone.

Tutaj bedzie sygnaturka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności