Skocz do zawartości

Automatyczne przypisywanie nofollow dla domeny

Thomashg

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie.

Mam pytanie czy istnieje możliwość aby zabezpieczyć domenę przed zbyt dużą ilością linków dodawaną przez osoby postronne i jeśli jak to jak się tego pozbyć? Chodzi mi o to że posiadam domenę której linkowaniej jakiś czas temu "zajmował" sie ktoś za $ i teraz po wygaśnięciu umowy każde dodanie przeze mnie linku kończy się "magicznym" atrybutem nofollow pojawiającym się z bez konkretnej prośby:> za każdym razem nawet przy dopisce dofollow.

Jako że jestem człowiek który nie wierzy w siły nadprzyrodzone, ufo i sok z gumijagód postanowiłem znaleźć przyczynę owych magicznych przekreśleń (nofollow) w każdym z linków:)

Z góry bardzo dziękuje za każdy trop.

Wpisz się do nowego darmowego katalogu firm !

Może sprecyzuj o co chodzi, o co dokładnie chodzi, gdzie nofollow/dofollow chcesz wstawić/zdjąć, na swojej stronie/domenie, na obcej, bardzo niejasno pytanie napisałeś.

Jedno z najważniejszych miejsc w naszym domu to łazienka. Potrzebujesz wanny, mebli, prysznica, potrzebne są baterie łazienkowe , brodziki, meble, umywalki lub inne wyposażenie łazienek? Poczuj się w swojej łazience komfortowo. Wysokiej klasy produkty w przystępnych cenach znajdziesz na lazienka.pl.

Sprawa wygląda nastepująco:

1. Mam domenę którą chce podlinkować

2. Domena przez jakiś czas byłą pozycjonowana przez duża firmę z branży seo za $

3. Umowa z firmą pozycjonującą moją domenę wygasła.

4. Kiedy wstawiam linki prowadzące do tej właśnie domeny na jakimkolwiek moim zapleczu każdy z nich otrzymuje po kilku minutach z automatu atrybut nofollow (również po przypisania w linku dofollow)

Dzieje się tak tylko i wyłącznie z tą jedyną domeną zupełnie jakby ktoś w jakiś sposób zablokował ją przed linkami dofollow. Magia!?

nie magia tylko brak elementarnych wiadomości z Twojej strony..

trochę nie rozumiem też, czemu 1 domena na kilku stronach zapleczowych miałaby mieć dodawane nofollow po kilku minutach.. jesteś pewien, że na te zapleczówki nie ma ktoś wjazdu? a może masz na zapleczówkach jakąś wtyczkę dodaną i to ona załatwia ten temat? kto robił te zapleczówki, kto nimi zarządzał dotychczas?

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Nie mam wiedzy więc szukam pomocy wśród Użytkowników;)

Zaplecza stawiałem ja. Jestem pewien że nikt nie macza w nich łapek. Mam tam więcej linków prowadzących do różnych domen a tylko z tą jedną sztuką są jakieś numery. Napisałbym do firmy która pozycjonowała domenę przez kilka lat ale wiem że oni tylko usuną problem nie wyjaśniając mi OCB:)

Spróbuj podpiąć link gdziekolwiek jeśli możesz - będziemy mieli jasność.

Twoja teoria niestety nie działa. Link wstawiony o 15:50 do teraz jest linkiem dofollow.

Nofollow Links: No Urls Found

Dofollow Links: https://xxx.com/ https://playmedia.com.pl

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@a www...? Kto linkuje do domeny docelowej bez www?

Co za nonsens ten topic. Rozumiesz w ogóle o czym piszesz ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności