Skocz do zawartości

Zawitałem do krainy seo :)

Yamer

Rekomendowane odpowiedzi

witam serdecznie,

1. orłem nie jestem,
  2. nie znam sie na pozycjonowaniu,
  3. nie jestem pozycjonerem - może kiedyś tak o sobie powiem ;-)

Częściej lub rzadziej bywam tu już od jakiegoś czasu traktując PIO jako źródełko wiedzy.

Co mnie skłoniło do rejestracji ?

Możliwość śledzenia co ciekawszych tematów - przestaną wreszcie ginąć.

Pozdrwiam

Tomek

Ps: Witajcie, witajcie, witajcie - jeszcze 14 postów, a ja również to zrobię (bo mio, bo i kazdy sposób zostania pełnoprawnym członkiem forum jest dobry ;-) )

Witam, na pio można znaleźć dużo ciekawych informacji ale trzeba tez uważać na liczne buble :zeby:

Zapytałem (kto pyta nie błądzi), ale nie po to by negować, jeżeli tak to odebrałeś, to błędnie.

W każdego interesie jest pozyskać jak najwięcej treści i linków dając możliwie najmniej. Istotne moim zdaniem jest to, że można znaleźć porozumienie - być może Tomierc udostępni dofollow w zamian za wykonanie czegoś ( np. napisanie 10 unikalnych postów min. 400 znaków). Poza tym nofollow też pozycjonują.

witaj

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności