Skocz do zawartości

Szablon a pozycjonowanie.

przemkoo101

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm o bierzecie pod uwagę to, że po ostatnich zmianach algorytmu Google zwraca uwagę na zbyt zopytmalizowane strony.

Uważam, że pierwsza poszła w górę bo: jak to można określić - jest naturalna :)

Prowadzenie konta AdWords - tylko w Grudniu promocja 49zł -> WebPlan.pl

Ostatnio zauważyłem że jedno z moich zaplecz delikatnie mówiąc się sypie (5% linków w obrębie strony nie działało) ale niezmiennie trzyma się w TOP3! na średnio trudną frazę. Rzecz jasna usterki naprawiłem, pytanie tylko czy teraz nie poleci w dół... :-)

stron, które mają błędną walidację, a nie podjąłbym się ich pozycjonowania bez odpowiednich zmian na stronie.

może ta?:

https://validator.w3.org/check?uri=google.pl&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0

tak żeby zamknąć, czy walidacja jest dla google istotna, czy nie...

dymna.jpg

Walidacja nie jest na pewno tak istotna jak inne czynniki, o ile w ogóle jest w jakims stopniu istotna. Pewne jest natomiast, że szybkość wczytywania strony nie ma żadnego znaczenia na pozycje, bo u mnie jedna strona może wczytywać się 5 min a na serwerach google w kilka sekund,jeśli google brało by pod uwagę prędkość wczytywania strony musiałoby korzystać z takich kompów jakie mają zwykli użytkownicy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności