Skocz do zawartości

Hasz.eu - Zielony portal

Psycho

Rekomendowane odpowiedzi

logo2.png

Witam.

Chciałbym prosić o ocenę i jednocześnie zaprosić wszystkich do rejestracji na www.Hasz.eu.

Czym jest sama strona?

Hasz jest portalem przypominającym inne typu kwejk, jednak nie jest ich kopią. Jeżeli nie masz czasu lub ochoty dodawać treści zawsze możesz trafić na coś ciekawego spośród 5 kategorii.

Staram się na bieżąco dodawać coś nowego, tak aby użytkownicy zostali jak najdłużej, a później wrócili :).

Co oferujemy?

Przede wszystkim dobrą zabawę oraz miło spędzony czas.

Pewnie powiecie "o kolejna beznadziejna kopia kwejka". I tu się mylisz, u nas nie ma zbioru idiotycznych obrazków, które oglądają masy, są też idiotyczne filmiki oraz strefa normalna z np. pełnymi filmami online :D.

Jeżeli nawet nie skorzystasz, zostaw swoją ocenę, jaka by nie była, dzięki!

Pozdrawiam.

P.S jeżeli posiadasz własną stronę i chcesz ze mną współpracować (korzyści dla nas obojga), napisz posta lub PW

:).

Skoro to nie jest podróbka kwejka, dlaczego widzę obrazki w większości z niego zgarnięte?

Po pierwsze to kiedy zapisuje się obrazek z kwejka to automatycznie dodaje się znak wodny na dole, którego u mnie nie widać, a nie mam zamiaru z każdego go usuwać.

Po drugie nie wydaje mi się, żeby wszystkie obrazki zamieszczone także na innych portalach należały do kwejka, bo te, które mówisz, że są ściągnięte z kwejka znalazłem akurat na 5 innych, równie popularnych jak kwejk stronach.

Być może źle się wyraziłem. Te same obrazki są na kwejku i kogo to obchodzi, czy ty usuwałeś znak wodny, czy wziąłeś je z innego miejsca - w momencie sprawdzania były na głównej i u ciebie i na kwejku :) Nie jesteś więc alternatywą dla kwejka (ktoś pomyśli - a, przejrzałem na kwejku wszystko, zajrzę na hasz - a tam to samo...).

Dokładnie taki sam układ widziałem na innym klonie zaprezentowanym na forum, więc grafiką też nie zaskakujesz.

A więc podsumowując: nie ma szału graficznego, pomysł zerżnięty, obrazki już powielone i przemielone w sieci biliard razy. Hitem netu tego bym nie nazwał.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Hmmm... Obrazki z haszem poniektóre fajne ale po 4 stronie mi się znudziły. Ile można oglądać sam hasz albo odpalany hasz.

Jakieś śmieszne sytuacje by się przydały:)

Jeśli rzeczywiście chcesz zaoszczędzić pieniądze na wtyczkach i motywach do WordPress oraz otrzymać roczny dostęp do najnowszej wersji Wtyczki lub Motywu do WordPress sprawdź ofertę Wphocus.com

Ale ten nawet skryptu i kodu nie ma oryginalnego :)

Wstawione logo i tło i wrzucony do sieci :P

A co, żeby portal był lubiany trzeba koniecznie mieć oryginalny skrypt? Tak samo jakby na darmowym phpbb siedziało mniej ludzi niż na vB...

Co do obrazków, postaram się dodawać różne :). Dzięki za oceny.

Chyba wszystkie polskie strony z obrazkami biorą je z kwejka.

nie masz pojęcia o czym mowisz, obrazki z kwejka w 70% pochodzą z sieci amerykańskiej (np. 4chan czy 9gag, tumblr, weheartit), a te tekstowe czasem są tłumaczone na polski...

kwejk nie tworzy obrazkow, tylko zbiera już istniejące... pamiętaj o tym.

i niczym sie nie rozni, od kilku mniej znanych tego typu stronek, ale był pierwszy w PL i wyrobił sobie markę

sorki, ze offtop, ale denerwuje mnie jak ktos pisze "z kwejka"...

ps. kwejk to raj dla gimbów

W KUPIE DRZEMIE MOC. MASZ JAJA TO MASZ WŁASNE ZDANIE.

@pavo oświeć nas zatem, co mamy tutaj oceniać. Pomysłu - brak. Obrazki - z sieci amerykańskiej, kwejka, w każdym razie nieautorskie. Kod - darmowy skrypt. Wygląd - z darmowego skryptu. Własne tło i logo, hm...

Jak już dajemy coś do oceny, niech to będzie coś, nad czym trzeba było spędzić trochę więcej czasu i co jest choć w 50% autorskie...

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności