Skocz do zawartości

Hasz.eu - Zielony portal

Psycho

Rekomendowane odpowiedzi

@pavo oświeć nas zatem, co mamy tutaj oceniać. Pomysłu - brak. Obrazki - z sieci amerykańskiej, kwejka, w każdym razie nieautorskie. Kod - darmowy skrypt. Wygląd - z darmowego skryptu. Własne tło i logo, hm...

Jak już dajemy coś do oceny, niech to będzie coś, nad czym trzeba było spędzić trochę więcej czasu i co jest choć w 50% autorskie...

Jasne, że brak pomysłu, bo nazwa z domeną same się wykupiły, wszystko samo się wrzuca, gdzie tu moje pomysły. Pokaż mi człowieku gdzie są autorskie obrazki, 95% stron bierze je od siebie, w końcu trzeba się jakoś rozreklamować, a na pusto się nie da (w przypadku większych stron, użytkownicy sami zamieszczają swoje).

A jak mam płatny skrypt, to już będziesz miał co oceniać, bo za to zapłaciłem ta? Nie wiem co masz na myśli pisząc wygląd, ale grafiki robiłem 100% sam, ale tego też nie ma co oceniać. Czyli tak jak pisałem, obrazki dodają się same, strona pozycjonuje się też sama, reklamy nie trzeba, brak pomysłu, serio, nie ma co oceniać.

Tak więc człowieku nie oceniaj for, blogów bo to wszystko darmowe skrypty a tam nie ma co oceniać, no jebne chyba xd.

1. Prawa autorskie - posiadasz je do zamieszczanych obrazków?

2. Sam na tej stronie decydujesz o tym co wrzucić na główną a co nie - i tu Kwejki i wszelkie inne mają ogromną przewagę nad Tobą, bo tam to ludzie decydują co idzie na główną - każdego śmieszy co innego.

3. Takie strony są już nudne i oklepane - już nawet nowe projekty z grupy JM są niewypałami, gdzie pojedynczy obrazek nie dostaje więcej jak 5 przypadkowych lajków.

Jasne, że brak pomysłu, bo nazwa z domeną same się wykupiły, wszystko samo się wrzuca, gdzie tu moje pomysły. Pokaż mi człowieku gdzie są autorskie obrazki, 95% stron bierze je od siebie, w końcu trzeba się jakoś rozreklamować, a na pusto się nie da (w przypadku większych stron, użytkownicy sami zamieszczają swoje).

A jak mam płatny skrypt, to już będziesz miał co oceniać, bo za to zapłaciłem ta? Nie wiem co masz na myśli pisząc wygląd, ale grafiki robiłem 100% sam, ale tego też nie ma co oceniać. Czyli tak jak pisałem, obrazki dodają się same, strona pozycjonuje się też sama, reklamy nie trzeba, brak pomysłu, serio, nie ma co oceniać.

W tej wypowiedzi udowodniłeś, że 0 tam Twojego autorskiego wkładu. Nazwa z domeną? :hahaha:

95% portali tak - czyli jesteś jak oni, 0 nowości.

W skrócie, nie zmieniając nic w formule swojego działania, nie zdołasz się przebić.

www.inspirowaniruchem.pl - Treningi Personalne w Szczecinie

A czy kwejk posiada prawa autorskie do umieszczanych na jego serwerze treści? Sam decyduje bo na stronie nie mam użytkowników, którzy robiliby to za mnie, a coś na głównej jednak musi być.

W tej wypowiedzi udowodniłeś, że 0 tam Twojego autorskiego wkładu. Nazwa z domeną? :hahaha:

Ironia, uczyli cie czegoś takiego w szkole? Jeśli nie to wygoogluj sobie.

Logo na forum po kliknięciu nie prowadzi na strone glowna www.hash.eu tylko na strone glowna forum, poza tym przyciski spolecznosciowe nie dzialaja, to tak po 5ciu sekundach a forum ladne, standart

pozdrawiam

edit:

i zapomniałem dodać, do filmów na stronie docelowej możesz dopisać do <iframe> "showinfo=0", bo poco dwa razy tytuł ma być widoczny obok siebie.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności