Skocz do zawartości

[Sprzedam] Unikalne Artykuły

AMK_Gdynia

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

Jestem strasznie rozgadaną osobą i słowie i pisemnie i dlatego chciałabym zająć się pisaniem tekstów. Posiadam 2 blogi, które mogę pokazać jako mój styl piśmienniczy: motylekczerwony.blogspot.com oraz biochemiaciala.pl

Oba style pisania są inne ponieważ tematyka jest zupełnie inna. Jestem osobą wszechstronną. Pisałam już dla znajomych teksty z działu: ekonomii, zdrowia, biznesu, kosmetyków i biżuterii. Praktycznie żaden temat nie jest mi obcy co najwyżej zająć to może troszkę więcej czasu. Moje teksty są unikatowe, nie używam żadnych translatorów itp. Jeśli chodzi o teksty w tematyce kobiecej to jeszcze tego samego dnia spokojnie mogę kilka napisać, jeśli to tematyka bardziej złożona i potrzeba do tego więcej rzetelnych informacji to czas naturalnie jest dłuższy. Czas wykonania i kwota ustalona jest naturalnie dla każdego zlecenia :)

Wieczorami na dużo wolnego czasu, dzieci w domu nie płaczą więc chętnie przyjmę większą ilość zleceń.

Oczywiście gwarantuje, że tych tekstów nigdzie indziej nie wykorzystam dlatego także ogłaszam, że napiszę a nie, że już są napisane i czekają (bo tutaj to różnie się zdarza). Mam możliwość zlecenia osobie trzeciej pisanie tekstów w języku angielskim jednak czas realizacji tutaj może się wydłużyć do kilku dni. Osoba ta jest rzetelna, posiada wykształcenie tematyczne oraz prowadzi zajęcia z języka angielskiego w szkole.

Co o sobie mogę dodać? Interesuje się wszystkim po kolei, mam strasznie dużo energii pewno też dlatego tu sobie coś poczytam, tak się zaraz czymś innym zainteresuje. Jestem po studiach, z tytułu Specjalista ds. IT w Zarządzaniu i z resztą tym się też zajmuje obecnie zawodowo. Nie jestem bezrobotnych, który może pisać 24/7 ale za to macie pewność, że pisane przeze mnie teksty będą raczej na poziomie i będę iść w jakość a nie ilość (by cokolwiek sobie dorobić na chleb).

Jeśli chcecie nawiązać współpracę lub macie więcej pytań to piszcie.

Dodatkowo mogę poprowadzić kampanię AdWords. Zajmuje się tym już ponad 2 lata i posiadam certyfikat Google AdWords i Google Analytics (zainteresowani współpracą na życzenie otrzymają informacje potwierdzające).

ps. jak chcecie mogę nawet wierszyk wymyślić bądź napisać wypracowanie do szkoły (już nie raz się takie rzeczy robiło, ale za takie głupotki biorę więcej ;] )

dane kontaktowe:

qmpelka1@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności