Skocz do zawartości

będzie strona... a utrzymanie?

konny1234

Rekomendowane odpowiedzi

Ile można zarobić ze strony?

Chciałbym założyć takową, lecz niechciałbym do niej dopłacać...

Jak z zarobkami w ciągu roku? np. z bannerów takich jak po prawej tego forum, lub dużego banneru na początku strony...

Było by OK, gdyby non-stop były 2 osoby online.... a gdyby było kilka to już byłbym szczęśliwy :D

...pierwsza opcja jest chyba bardziej prawdopodobna :P

Tak, 30k, ale 600 userow online

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Opłaca się robić Ci strony tylko dla 2 użytkowników :D?

a tak na poważnie ... skoro sam robisz tą stronę, nie chce do niej dopłacać to: umieszczasz ją na darmowym hostingu, z darmową sybdomenką i Ty się cieszysz bo nie tracisz i 2 userów się cieszy :D

Najnowsza muzyka i nie tylko na https://nuteczki.top a dla kobiet ploteczki na https://ebabki.pl

Na miesiąc?!

Non stop - wychodzi jeden, wchodzi kolejny. (w nocy oczywiście mniej :D)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

#1 konny1234

Strona internetowa musi mieć treść o konkretnej tematyce.

Domena i hosting na rok to ok 100 zł.

Skrypt może być darmowy Wordpress

Treść to powiedzmy że na start 30 artykułów, przy kupnie to będzie od 200 zł w góre

Musisz ją rozreklamować i katalogować. Jeśli nie chcesz wydawać pieniędzy na oprogramowanie to kataloguj ręcznie poświęcając na to ze 2 godziny dziennie.

Jeśli tematyka jest łatwa to pierwszy ruch zacznie się po kilku tygodniach.

Mając odwiedzin dziennych ok 100 na Adsense może wyciągniesz z 5 euro miesięcznie.

Dalej mi się nie chce pisać. Sorki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności