Skocz do zawartości

Nowobogaccy

Trotyl

Rekomendowane odpowiedzi

jaka grupa społeczna jest najbardziej chętna do takich ocen

No jaka?

jak to jaka ? już Ci odpowiedź secesjonisty powinna dać odpowiedź,

jest grupa osób którzy się nie potrafią dostosować, nie umieją zarobić, nie mogą znaleźć pracy, więc ci co

mają kase to są złodzieje, proste, na 100% żaden nie zarobił uczciwie, bo jak nie on to jego łojciec lub dziadek ukradł, hehe, no i wiadomo że teraz wyzyskują biednych pracowników i dorabiają się jeszcze większej kasy na ich garbie,

no i nie można zapomnieć że oszukują na podatkach przez co plemię czerwononosych ma mniejsze

uposażenie z mops-ów

BogdanSenator mam wrażenie że wiesz o czym piszę ale z jakiś powodów nie chcesz tego sam napisać,

zaszkodzi pr firmy ? :)

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
po transformacji ustrojowej ale nie obecnie a w każdym bądź razie w stosunkowo niewielkiej liczbie.

a ja myślałem, iż w Warszafce aż roi się od nich! :kwasny: Dlatego wielu rozsądnych ludzi woli omijać z daleka. Nagromadzenie "buractwa" na metr kwadratowy w stolicy osiągnęło sastraszająco wysoki poziom.

To co innego niż "buractwo" jeśli mówimy o nowo bogatych. To raczej bezwzględność.

slawus bracie nie znasz czyjejś historii to po co głupoty piszesz? Ja sprzedam swoją story za gruby cash?

To raczej bezwzględność.

W wyścigu szczurów, który pierwszy przegryzie krtań drugiemu. Oglądałe już jak njeśli koledzy zostawali najwiekszymy wrogami bo ..... kasa stanowisko kariera /

Ludzi często wychodzą z założenia, że jak sie ma pozycję i kasę to resztę można po prostu kupić.

I do pewnego stopnia się zgadzam.

Zawsze znajdą się lizusy, którzy będą the best friend

multikonto

Ludzie którzy posiadają takie umiejętności, raczej nie są "burakami"

Myślę, że te cechy z nikogo buraka nie robią. Ale nieumiejętne/nieodpowiedzialne wykorzystanie tych możliwości, już tak.

Mnie chodzi o to, że oni nie grzeszą rażąco brakiem smaku i brakiem kultury a o tym mowa przy "nowobogackich". Oczywiście kultira i dobry smak to nie są synonimy szlachetności ani nie wykluczają tego, że kulturalny z dobrym smakiem może być kanalią.

jakie głupoty ? piszę to co widzę na co dzień,

jak masz kupca na swoje story za gruby kesz to opchnij,

ja ani Tobie ani nikomu nie zabraniam zarabiać kasy, byle bym ja na tym nie ucierpiał :)

nie uogólniaj ludzi, między biedakami możesz znaleźć kanalię, a między (nowo)bogatymi anioła,

ja kiedyś takiego spotkałem na swojej drodze

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Miejmy nadzieję iż jutro another day another dollar, jak mawia mój cypryjski kolega.

Możesz mnie obrażać , kasować posty, sugerować, iż coś mi wystaje z butów.

Tylko proszę Cię o jedną rzecz? Wcześniej sam spójrz w lustro!!!

Prawda jest taka , iż to Ty masz kompleksy nie ja.

Nie robię do ciebie osobistych przytyków

multikonto

Z wiekiem rośnie zapotrzebowanie na święty spokój a spada zapotrzebowanie na kłótnie i ryzyko...

powodzenia Panowie z tematem bo już skaczecie sobie do gardeł - tylko po co i w imię czego ? kto ma większego ch..a i większa kasę w przepastnej kieszeni ??

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

a ja myślałem, iż w Warszafce aż roi się od nich! :kwasny: Dlatego wielu rozsądnych ludzi woli omijać z daleka. Nagromadzenie "buractwa" na metr kwadratowy w stolicy osiągnęło sastraszająco wysoki poziom.

To lokalna emigracja za chlebem ciągnie do Stolicy. To tzw. lemingi lub słoiki, z nowobogackimi nic ich nie łączy.

Lemingi chcą się wtopić w krajobraz wielkomiejski, dlatego brali kredyty we frankach na 140% wartości nieruchomości. Myśleli, że korporacje będą ich trzymać wieczność, ale ostatnie roszady na stanowiskach sprowadzają na ziemię.

W piątek po pracy na ulicach wylotowych, można zauważyć zmasowany wyjazd lemingów po słoiki z jedzeniem do ojców.

Rejestracje aut z całej polski. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

@SzlafRock - o to właśnie chodzi, ode mnie tez gdzie jeżdżą już ? Było UK, Norwegia, Holandia, Niemcy, Szwajcaria a teraz masy ruszają na Warszawę (głównie młodzi max 26 lat) - pon, piątek pracuje na weekend wrócić i się pochwalić że on w stolicy mieszka i pracuje a tam nie tylko pracuje ale zarabia, jest panem i królem swojego życia, a jak się go w pracy pytają skąd jest to z Warszawy :D taki klimat, niby nic złego bo każdy chce zarobić, ale raczej tutaj chodzi już co się dzieje z człowiekiem po metamorfozie - bida - wyjazdy - powrót - nowobogacki.

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Ludzie stający się bogatymi są jeszcze bardziej tacy jacy byli:

hojny będzie bardziej hojny

skąpy będzie bardziej skąpy

cwaniak będzie jeszcze większym cwaniakiem

itp, itd - myślę, że tak to właśnie działa.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności