Skocz do zawartości

Słuszność tworzenia Fanpage

phone4u

Rekomendowane odpowiedzi

Czy Waszym zdaniem fanpage dla serwisu komputerowego ma sens?

Zgłosiła się do mnie firma ProNet, która zaoferowała zdobycie 1000 wartościowych likeów oraz prowadzenie fanpagu.

Może ktoś zna tą firmę?

W Poznaniu mieszka wielotysięczna rzecza użytkowników komputerów stacjonarnych i laptopów. Wiele osób, które miało problem z komputerem, wie jak trudno znaleźć profesjonalny serwis komputerowy w Poznaniu, któremu można zufać i powierzyć bez obaw swój sprzęt i dane.
Jeśli zdarzyło się Wam np. skasować przez przypadek bezcenne zdjęcia albo dysk nagle przestał działać, zapewne wiecie, że odzyskiwanie danych z dysków odzyskiwanie danych z dysków twardych jest możliwe i przynosi tym lepsze efekty im prędzej zabezpieczycie dany nośnik przed dalszym uszkodzeniem (nadpisaniem).

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy Waszym zdaniem fanpage dla serwisu komputerowego ma sens?

Zgłosiła się do mnie firma ProNet, która zaoferowała zdobycie 1000 wartościowych likeów oraz prowadzenie fanpagu.

Może ktoś zna tą firmę?

realnych czy fejkowych ... bo jak fejkowych to każdy ich zdobędzie - wystarczy strzelic sobie reklamę :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

realnych czy fejkowych ... bo jak fejkowych to każdy ich zdobędzie - wystarczy strzelic sobie reklamę :)

Oni twierdzą, że to "żyjący ludzie" a nie sztuczne konta do klikania.

Jak to w rzeczywistości jest, nie wiem.

W Poznaniu mieszka wielotysięczna rzecza użytkowników komputerów stacjonarnych i laptopów. Wiele osób, które miało problem z komputerem, wie jak trudno znaleźć profesjonalny serwis komputerowy w Poznaniu, któremu można zufać i powierzyć bez obaw swój sprzęt i dane.
Jeśli zdarzyło się Wam np. skasować przez przypadek bezcenne zdjęcia albo dysk nagle przestał działać, zapewne wiecie, że odzyskiwanie danych z dysków odzyskiwanie danych z dysków twardych jest możliwe i przynosi tym lepsze efekty im prędzej zabezpieczycie dany nośnik przed dalszym uszkodzeniem (nadpisaniem).

Dla serwisu komputerowego wartościowi fani to tylko tacy, którzy mogą zostać klientami lub ewentualnie polecić serwis znajomym.

Fani mogą być realni, ale jeśli serwis jest w Poznaniu (jak sądzę?), a fani będą choćby i najprawdziwsi, ale z Krosna to takie działania nie mają większego sensu.

Pytanie tylko, czy agencja może Ci zaoferować coś więcej, niż możesz zrobić sam (czyli ustawić kampanię targetowaną na dane miasto).

Dla serwisu komputerowego wartościowi fani to tylko tacy, którzy mogą zostać klientami lub ewentualnie polecić serwis znajomym.

Fani mogą być realni, ale jeśli serwis jest w Poznaniu (jak sądzę?), a fani będą choćby i najprawdziwsi, ale z Krosna to takie działania nie mają większego sensu.

Pytanie tylko, czy agencja może Ci zaoferować coś więcej, niż możesz zrobić sam (czyli ustawić kampanię targetowaną na dane miasto).

Myślę podobnie jak Ty.

Pytałem się, czy to będą fani z Poznania ale pani, która do mnie dzwoniła stwierdziła, że nie może tego obiecać. Stwierdziła, że część może być z innych miast.

Co do kampanii, to ja właściwie nic w tej chwili nie robię - nie chce mi się i jakoś nie jestem przekonany. Założyłem tylko profil i od święta wrzucę tam jakąś krótką informację. Jednak może warto, stąd też moje pytanie.

I zapewne nie kłamią, tylko między "żyjącymi ludźmi" a "realnymi fanami" jest przepaść. Takich "żyjących ludzi" możesz dostać za 3-4gr od łebka - ile chciał ProNet?

I zapewne nie kłamią, tylko między "żyjącymi ludźmi" a "realnymi fanami" jest przepaść. Takich "żyjących ludzi" możesz dostać za 3-4gr od łebka - ile chciał ProNet?

149 zł za 1000 lików + miesiąc opieki nad fanpage.

Jakby powiedzieli 149zl za pelne prowadzenie fanpage nie podajac liczby lajkow za miesiac to by mozna bylo sie zgodzic. Dlaczego? Bo na bank codziennie po 2-3 wpisy by się pojawiały i uderzaliby pewnie w różne miejsca Poznańskie, aby realnie promować fanpage

• 1 miesiąc temu...

nie zgodzę się że facebook jest mało skuteczny, tak jak ktoś wspomniał jeżeli jest prowadzony z głową przyniesie efekty, sam widzę że sporo osób wysyła zapytanie bo znalazło moją stronę na Fb

zakładam multikonta o "reklamuje" usługi prohost

( link bez refów więc nie jest to nadgorliwy uczestnik sytemu partnerskiego)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności