Skocz do zawartości

wpływ google+ na pozycje

mianle

Rekomendowane odpowiedzi

Zaczną szkodzić albo już zaczęły, przynajmniej chodzą takie słuchy. A co do google plus to na pewno daje jakąś moc witrynie, w końcu strony z firmami lokalnymi na google plus normalnie się indeksują (ciekawe, czy można byłoby je pozycjonować).

Polecam firmę odAdoZ Przeprowadzki Gdańsk.

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja nie odczuwam nic w związku z tym -> google+ ok 300, bardziej PR miał znaczenie... ale teraz i tak strona o niższym PR jest wyżej od konkurencji gdy dopaliłem ją trochę linkami z katalogów...

Google+, Facebook, Pinterest, mają wpływ na traffic i o to chodzi; co mi po pozycjach, jak nie ma trafficu..:) społecznościówki to taka nowoczesna forma rekomendacji, czyli najskuteczniejszej formy reklamy

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Nawet jeśli obecnie nie ma wpływu to z pewnością będzie miało w przyszłości. Google szuka metod pozwalających im znajdować najbardziej pożądaną treść aby użytkownik znajdował to czego szuka i był zadowolony, a media społecznościowe są coraz popularniejsze i coraz lepiej się do tego nadają. Poza tym jako link z zaufanej domeny może podnieść trusta naszej stronce

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zaczną szkodzić albo już zaczęły, przynajmniej chodzą takie słuchy. A co do google plus to na pewno daje jakąś moc witrynie, w końcu strony z firmami lokalnymi na google plus normalnie się indeksują (ciekawe, czy można byłoby je pozycjonować).

Da się. U mnie na jedną z fraz profil na G+ był przez kilka dni przed stroną docelową.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności