Skocz do zawartości

wpływ google+ na pozycje

mianle

Rekomendowane odpowiedzi

Zauważyłem wpływ na poprawę pozycji, ale w chwili obecnej nie jest to rewelacja. Staram się mieć jak najwięcej aktywnych fanów, co przekłada się na wejścia. Myślę, że aby był z tego jakiś ruch, to trzeba mieć minimum 1000 fanów :)

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

na razie nikt tego nie potwierdził ;) Może w przyszłości G+ coś da, warto mieć, niż nie mieć, zwłaszcza jeżeli chodzi o firmy.

Profesjonalne synonimy i teksty SEO na zamówienie. Audyty oraz optymalizacja stron! Kontakt: damian@seo-synonimy.pl

Copywriting i usługi SEO - Seo-synonimy.pl

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Czy w obecnej sytuacji dodanie do własnej strony google autorship cokolwiek daje? Czy to tylko bajer wyświetlania nazwiska przy własnej stronie/wpisach w wynikach wyszukiwania? Zwracacie w ogóle uwagę na wyświetlanyc autorów?

Czy w obecnej sytuacji dodanie do własnej strony google autorship cokolwiek daje? Czy to tylko bajer wyświetlania nazwiska przy własnej stronie/wpisach w wynikach wyszukiwania? Zwracacie w ogóle uwagę na wyświetlanyc autorów?

Nie ma już tego czegoś o czym piszesz :)

Nie ma już tego czegoś o czym piszesz :)

Tak wiem, że obrazki wyleciały, ale informacja - autor: xxx - nadal się pojawia przy niektórych wynikach wyszukiwania. I chodzi mi o to, czy jest sens to ustawiać? Chyba, że to inna opcja niż zmienione autorship?

• 3 tygodnie później...

Ja też zdziwiłem się wyświetleniami konta, bo było to przeszło 50 000 wyświetleń, a nie udzielałem się jakoś szczególnie. Mam wrażenie, że ta liczba jest nieco magiczna i zlicza każde wyświetlenie sumarycznie ze wszystkich udostępnianych przez nas treści. Stąd jest tak duża, przy jednocześnie małym zaangażowaniu ludzi.

Odnośnie samego konta, to warto mieć na plusie, bo przydaje się przy integracji z innymi serwisami - np. youtube. Można to wykorzystać do promowania się jednoczesnego w G+ i na YT. Co do pozycji... tutaj nie mam zdania. Nie zauważyłem dużego wpływu, więc nie chcę nikogo wprowadzać w błąd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności