Skocz do zawartości

Czy w nk da się umieścić aktywny link ?

mianle

Rekomendowane odpowiedzi

Udaje się z powodzeniem linkować, ale tylko w założonych przez siebie grupach. Kiedyś to było co innego, mogłeś pisać masę linków i nawet cię nie upominali, a teraz... chyba trochę wzięli się za spamerów i dlatego sąpewne ograniczenia. Przecież teraz NK przestała być portlaem dla nastolatków, bo funkcję tą przejął fejsbuk

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...

Z umiarem chyba mozna linkowac na nk. Raz dostałem od nk mejla ze mam usunąć linki bo mi konto usuną ;p

Serio, aż taka twarda moderacja jest na nk? Zastanawiałem się właśnie, żeby pokombinować trochę, ale widzę, że może być ban :D

• 1 miesiąc temu...
Gość stockhouse

Pierwszy raz słyszę o groźbach banem na NK. Moje grupy mają się dobrze, a linkami tam s... na lewo i prawo;)

A te linki to te nofollow, bez też zwykłe odnośniki z ewentualną opcją _blank?

• 2 tygodnie później...

Podobno nastolatki się buntują przeciwko FB i w ramach buntu zakładają profile na bardziej hipsterskim instagramie, który w sumie tez należy do FB :)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...

@up

Nie ma u nas za bardzo alternatywy dla NK i FB. Nie powstał taki serwis, który potrafiłby zatrzymać na dłużej.

Ponoć nadchodzi pogromca Facebooka czyli Ello. Ponoć teraz zdobywa kilkadziesiąt nowych użytkowników na godzinę.

Ello chce zawalczyć o tych użytkowników sieci, którzy mają dość reklam i ograniczeń. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności