Skocz do zawartości

Płatne DNS-y jak CloudFlare

pyzdera

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam firm oferujących utrzymanie DNS-ów. Wiem że taki temat juz był albo tu, albo na WHT ale za chiny nie mogę go znaleźć :)

Chodzi między innymi o ukrycie zaplecza i szybsze ładowanie "porządnych" stron stojących na własnym vps-ie.

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Dzięki za odpowiedzi

Problem z CloudFlare jest w sumie delikatny - psuje mi geolokalizacje amerykańskim IP. Ultimahost nie jest wcale takim złym pomysłem - jeśli mam swoje kilkanaście IP to zamiast bawić sie we własne DNS-y moge podpiąc z ultima i w ten sposób maskować DNS-y

Ale jesli ktos jeszcze ma coś to bardzo prosze o namiary, albo o opis Waszych sposobów na ukrywanie "się" takze po DNS-ach

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

• 4 miesiące temu...
Problem z CloudFlare jest w sumie delikatny - psuje mi geolokalizacje amerykańskim IP

Jeśli wyłączysz dodatkowe funkcje CF, kierując ruch bezpośrednio na swoje strony (ikona chmurki na liście) to Twoje IP pozostanie, a w dalszym ciągu będziesz mógł korzystać z ich DNS.

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

• 2 tygodnie później...

Czy spsobem na maskowanie DNS może być:

1) Hosting SEO z możliwością stworzenia własnych DNSów opartych o IP?

2) Przekierowania domeny poprzez numer IP a nie serwer dns?

Jeżeli tak to:

Czym się różni taki hosting DNS przykładowo ultimahost od powyższych sposbów maskowania DNS?

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności