Skocz do zawartości

matt cutts - sami ocencie

pietrek

Rekomendowane odpowiedzi

To się nazywa kupowaniem lemingów i pokazywaniem jakim to się nie jest kolesiem .... Duże korpo czasami każą swoim pracownikom robić z siebie idiotów ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

jeśli nikt z Was nie pracował w dużym korpo to nie zrozumie takiego zachowania :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

jeśli nikt z Was nie pracował w dużym korpo to nie zrozumie takiego zachowania :)

Masz na myśli zespół świadomości przynależenia do jelity ? Czy zespół wykazania się w stadzie ? :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Tylko jak traktować "wskazówki dla webmasterów" i inne prawdy objawione na temat G generowane przez takich klownów? Czy to, co będzie potem mówić ów zabawny człowieczek to będzie prawda, czy tylko żart mający na celu rozbawić użyszkodników?

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

Za komuny namawiano mnie setki razy żebym wstąpił do partii, albo przynajmniej do branżowego związku zawodowego, obiecywano złote góry (jak na tamte czasy). Ale ja zawsze odpowiadałem, że już w jednym związku jestem (małżeńskim). Więc omijały mnie premie, urlopy w korzystnym czasie, mieszkania za pół darmo. Człowiek miał jednak swój honor. Zresztą nie ja jeden. Wielu nas wtedy było.

To co mamy dzisiaj to jakiś dramat. Zero honoru, zero szacunku dla siebie samego. Za marny grosz, każdy jest gotów z siebie pajaca lub idiotę zrobić i to na wiele sposobów.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności