Skocz do zawartości

ForumBot

Micchaleq

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Ostatnio zauważyłem, żę twórcy oprogramowania captcha sniper posiadają równieżprogram forum bot który porownują do xrummea.

Czy ktoś testował/używa tego oprogramowania może podzielić się opinią?

Cena nie jest jakoś specjalnie wysoka dla tego ciekaw jestem czy jest wart zakupu.

każda dodawarka jest tak dobra jak jej wsparcie rozwiązywania kapczy. jak dopalisz forumbota captchasniperem to będzie dodawał z taką skutecznością z jaką captchsniper rozwiąże captche na tych platformach, które obsługuje. wbudowane rozwiązywanie captch w forumbot nie jest najskuteczniejsze, być może ze 3 lata temu można było wykorzystać to to do pewnych forów, ale dziś chyba nie ma sensu. tym bardziej, że autorzy nie za bardzo są skorzy do rozwijania softu. od dwóch lat ma wyjść oficjalnie wersja 2.7 i chyba nie wyszła.

przez BlackSEO » 23 kwi 2012, o 17:25

Właśnie go testuję. Forum Bot do zassania w Tajemnych Komnatach.

Read more: https://www.encyklope...2#ixzz2CaxgDecZ

Grabisz sobie, MIke chyba tobie jak zassie to nie podniesiesz serwera :D, również inne osoby czyje softy na wirtualnych maszynach zasysać polecasz :D

Jeśli w tym sofcie nadal można podać tylko jeden adres proxy, to kicha, bo łatwo trafić ze swoim IP na blacklistę :) A dodatkowo miałem wrażenie małej kontroli tego co jest robione, ale jak mówię, to wrażenie, bo dawno temu to próbowałem i nie zrobiło na mnie wrażenia.

Ogólnie ja myślę ze Mike zrobił dobry ruch ze się skupił na rozwoju CS, jak już będzie mieć dobry, szybki, skuteczny OCR, to sam poster to już rzecz banalna. Na forach tzreba pracować na wielowątkowym trybie, jak rozwiąże ten problem to i FB stanie się zapotrzebowanym softem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności