Skocz do zawartości

To naprawdę działa !

lamer

Rekomendowane odpowiedzi

Ledwo wpisałem się w Otwarty Katalog Internetowy - bezpłatny katalog stron www tworzony wyłącznie przez Użytkowników a zaraz pozycja mojej stronki poszła ostro w górę. Jakieś czary :?: :D

Nigdy nie złożyłem kompa. Nigdy nie napisałem ani linijki kodu w C,C++, Pascalu, Visual Basicu...Nigdy nie zrobiłem poprawnej stronki w HTMLu.
Pomimo tego mam dobre samopoczucie i jestem z siebie dumny ;) Tylko tutaj tak tanio papier ksero

zaraz pozycja mojej stronki poszła ostro w górę.

Bardzo się cieszę, że moja praca komuś na coś się przydaje! :D

Mam nadzieję że będziesz jednym z najaktywniejszych Popularyzatorów Otwartego Katalogu Internetowego :)

P.S. Przy okazji linki do punktów nie działają z niektórych ogólnotematycznych for oraz grup dyskusyjnych.

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Piotrek - właśnie zauważyłem, brakuje opcji zmiany jednocześnie wszystkich punktów...

będąc w szczegółach wpisu - jest on przypisany do różnych kategorii, ustawiam nową ilość punktów w każdej z nich i klikam przypisz jeden przycisk i się zmienia, tak samo ze sprawdzeniem pozycji by się przydało zrobić :D

AirMan

a zaraz pozycja mojej stronki poszła ostro w górę. Jakieś czary

Bo katalog ma swoją kopię na wielu innych stronach. Można to zobaczyć na przykładzie mojej strony:

www.rafal.waw.pl/show.php -> pokazuje strony z których nastąpiło przekierowanie.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności