Skocz do zawartości

Ban w Google?

U-mass

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Szukałem na forum ale takiego przypadku nie znalazłem a więc...

Posiadam pare ston na jednym serverze i wszystkie były wypozycjonowane w google całkiem dobrze. Pewnego pięknego dnia żadnej nie było już w wyszukiwarce pod żadnym hasłem...

Wszystkie posiadają nadal swoje PR na niektórych data center.

Wszystkie z nich miały domene : www.cośtam.jakasdomena.nazwa.pl

Czy to możliwe że kogoś innego zbanowli z domeną też kończącą się na nazwa.pl i automatycznie moje też poleciały? Czy kupienie innej domeny pomoże czy będe musiał zmienić server?

Dziś patrze, a moje strony na niektórych data center są pod pewnymi hasłami na odległych pozycjach (80-90 miejsce) ale i tak na większości nie ma po nich śladu.

Co jest grane - może mi ktoś powiedzieć??

sprawdź sobie allinanchorem

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Sprawdź czy robot odwiedza Twoje strony.

Sprawdź co widzisz pod site:domena

Sprawdź na której pozycji znajdujesz się pod allinanchor + słowo

Trwa obecnie aktualizacja enginu google, co również mogło odbić się na pozycjach twoich stron.

Sprawdź pozycje na tych DC https://b2b.wroclaw.pl/ "w grupie zachowawcze"

Pozdrawiam

Bartek

Setia.pl - seo, marketing, optymalizacja, pozycjonowanie stron w wyszukiwarkach

Telefonia internetowa MyFon.pl

Tylko na tych DC "w grupie zachowawcze" moja strona jest na 70-któryśtam miejscu.

Wskoczyło pare pozycji w stosunku do przedwczoraj na tych DC.

W site:domena widać moją strone i jedną podstrone.

Pod allinanchor + słowo wogóle mnie nie ma... (nie wiem w sumie co to miało dać)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności