Skocz do zawartości

Powrót do pozycji sprzed pingwina

gordonek

Rekomendowane odpowiedzi

Rozumiem że trzeba wprowadzać linki jak najbardziej różnorodne bezpośrednie oraz z anchorami również z takimi click, zobacz, kliknij tutaj na forach, blogach, preclach. Mam tylko pytanie chcę wypozycjonować stronę na jedną prostą frazę kiedyś robiłam to tak że dodawałam linki bezpośrednie kierujące na stronę z tym właśnie słowem kluczowym im ich było więcej tym lepsze były wyniki. Czy teraz mogę zrobić tak samo tylko robić różnorodne anchory, mam pewne wątpliwości ponieważ piszecie by nie linkować jednej tylko podstrony tylko by linki były jak najbardziej różnorodne nie chcę dostać filtra jak przedmówca dlatego się zastanawiam co zrobić bo od jakiegoś czasu męcze to hasło i nic. Jak wypozycjonować stronę na tylko jedno hasło? Czy usuwać linki ze słabszych katalogów? Pozakładałam również konta na portalach społecznościowych takich jak facebook, twitter, google plus czy ma to sens? Nie wiem już zabardzo co robić myślałam że pójdzie prosto a okazało się że walę głową w mur.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności