Skocz do zawartości

Usuwanie wpisów z katalogów

CezAre

Rekomendowane odpowiedzi

Odbiegamy od tematu a nie rozwiązujemy problemu - wpisy raz dodane do katalogów są praktycznie nie do usunięcia i to jest problem o ktorym autorzy skryptów najczesciej nie pomysleli.

To nie jest problem właścicieli katalogów ani autorów skryptów, więc czemu mają o tym myśleć?

Zgadzam w zupełności z tym co wyżej napisał Mrtn, nie wiem na jakiej podstawie chcesz niszczyć efekty pracy, za które klient już zapłacił. Chyba nie rozumiesz na czym polega Twoja działalność.

Rozpoczęcie jest proste!

kalshnikov

A skąd wiesz że klient mi za to zapłacił ?? !! Widziałes moja umowe z klientem ?? ;)

I Dlaczego znowu odbiegasz od tematu ? Ponadtto rozważamy hipotetyczna sytuacje więc prosze bez personalnych ataków !!

MartinB Pamiętaj ze aby sie podszyc pod maila musisz go wcześniej poznać. Ale faktycznie jest to jakies pole do manipulacji.

Pamietam jak kiedyś dodałem klikadziesiąt wpisów z literówka w anchorze - myśle ze to moze byc kolejny argument za wprowadzenim opcji edycji lub usuwania wpisów. Może chociaż Qlweb'a zaopatrzyc w taką opcje.

Pozdrawiam

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Proponuję zacząć zmieniać świat od siebie.

Jak do tej pory wszystkie Twoje problemy z katalogami wynikają z tego że dałeś ciała.

Dodałeś strony klientowi zanim zapłacił? Cóż, TWÓJ PROBLEM.

Dodałeś KILKADZIESIĄT stron z literówką w anchorze? Ekhm, polecam rano kawę zamiast Johnnyego Walkera ;-)

Trochę zdrowego rozsądku (umowy) i odrobina staranności (wpisy) i problemy miną jak ręką odjął.

Pozdrawiam,

AdamD

kalshnikov

A skąd wiesz że klient mi za to zapłacił ?? !! Widziałes moja umowe z klientem ?? :puknijsie:

I Dlaczego znowu odbiegasz od tematu ? Ponadtto rozważamy hipotetyczna sytuacje więc prosze bez personalnych ataków !!

Cały temat zamknąłem pierwszym zdaniem swojej wypowiedzi.

A to czy widziałem umowę z klientem nie ma żadnego znaczenia, bo przecież rozmawiamy o sytuacji hipotetycznej, no nie ? Odnoszę się zatem do tego, co sam napisałeś - nie denerwuj się tak ;)

Rozpoczęcie jest proste!

MartinB Pamiętaj ze aby sie podszyc pod maila musisz go wcześniej poznać.

Co do poznania maila to jak masz jakieś swoje zaplecze w postaci katalogów, to wcześniej czy później trafi do Ciebie konkurencja i już masz ich adres mailowy z którego zgłaszają strony. Tak więc tutaj nie ma problemu.

Ale napisałem to tak odbiegając od tematu. Tak więc kończę tym swoje wypowiedzi w tym temacie. :puknijsie:

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności