Skocz do zawartości

Rezygnacja z pozycjonowania

skowdan

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Pozycjonuje strone prawnikom dodajac ja do katalogow. NIe mam zadnego zaplecza a zwiazku z czym w przypadku rezygnacji z moich uslug nie moge tak zrobic by linki z dodanych juz wpisow do katalogow stracily waznosc.

Pytanie nastepujace.

Jak moge obnizych pozycje w serpach majac dostep do domeny i do webmastertools i do robots.txt.?

Lub jak moge czasowo ich obnizyc?

Dzieki za odpowiiedzi.

Jeśli zastanawiasz się nad naprawą komputera w Toruniu zajrzyj do Serwis Komputerowy Toruń a będziesz zadowolony.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Napiszę, że takiej wiochy jak w twoim wykonaniu po raz kolejny nie mogę przełknąć i nie napisać czegoś. Już jakiś czas temu udawałeś seowca a okazało się, że nie masz bladego pojęcia o tym i widzę, że do dzisiaj Ci została. Jedyny plus był taki, że na tej swojej stronce przestałeś te usługi oferować.

baner.gif

Dopisz sobie w CV swoje cechy charakteru: lojalność, uczciwość i rzetelność. Możesz też wspomnieć o tym, że nie jesteś mściwy.

Najlepiej dodaj noindex w robots.txt...

Chodzi o to ze oni wiedza ze jak zrezygnuja to pozycje sie utrzymaja. Dlatego chca zrezygnowac.

Cos mniej radyklanego niz noindex.

NIe chce zeby wogole wylecieli z googla.

Napiszę, że takiej wiochy jak w twoim wykonaniu po raz kolejny nie mogę przełknąć i nie napisać czegoś. Już jakiś czas temu udawałeś seowca a okazało się, że nie masz bladego pojęcia o tym i widzę, że do dzisiaj Ci została. Jedyny plus był taki, że na tej swojej stronce przestałeś te usługi oferować.

No widzisz moze od tamtego czasu troche dojrzalem.

Pozatym jesli np garsz slabo w pilke tzn ze nie mozesz mowic ze w nia grasz.

Jeśli zastanawiasz się nad naprawą komputera w Toruniu zajrzyj do Serwis Komputerowy Toruń a będziesz zadowolony.

To była ironia.

Nie bądź nielojalny. Płacili Ci za pracę, a Ty wykonywałeś ją wiedząc jakie są warunki. Sam się na to zgodziłeś. A oni, jeśli są prawnikami, to powinni byli przygotować umowę, zgonie z którą nie możesz działać na ich szkodę, a wykonana przez Ciebie praca jest ich własnością.

Następnym razem stawiaj swoje zaplecze. Masz nauczkę, jeśli chcesz się bawić w takie gierki.

Jam jest Zbygniew.

skowdan chcesz postąpić bardzo nieprofesjonalnie.

"Jak moge obnizych pozycje w serpach majac dostep do domeny i do webmastertools i do robots.txt.?"

Zwykłe działanie na szkodę firmy.

Ale WY zbijacie. Pytanie bylo techniczne. Moglem nie pisac o realiach to nie dostalbym odpowiedzi na temat profesjnalizmu.

Ku prawdzie. To ja nie chce sie msicic, bo i tak dalej pewnie bedziemy wspolpracowac. Chcialem tylko pokazac ze ta robota (nie wazne czy seosuperproff czy zwykle dodawanie ) ktora wykanoalem przynosi rezultaty ktore widze w postaci wykresow z analiticsa. A mowia ze nie widza roznicy. JAk 40 razy zwiekszylo sie wejscie.

Twój tok myślenia jest jakiś chory. Wyobraź sobie, że chciałbyś zmienić swojego dotychczasowego dentystę, a on w zamian chce Ci wybić wszystkie zęby, które wyleczył.

Przeczytaj ostatni post. Pozatym nie znajac umowy jak mozesz sie odzywac.

Witam.

Pozycjonuje strone prawnikom dodajac ja do katalogow. NIe mam zadnego zaplecza a zwiazku z czym w przypadku rezygnacji z moich uslug nie moge tak zrobic by linki z dodanych juz wpisow do katalogow stracily waznosc.

Pytanie nastepujace.

Jak moge obnizych pozycje w serpach majac dostep do domeny i do webmastertools i do robots.txt.?

Lub jak moge czasowo ich obnizyc?

Dzieki za odpowiiedzi.

poniżej jakiejkolwiek krytyki - przykre.

Dlaczego nie poświecisz czasu na wyciągniecie wniosków, skonstruowanie innej umowy, lub pozyskanie nowego klienta?

Zobacz, że chcąc zrobić krzywdę "prawnikom" robisz ją sobie, bo nic na tym nie zyskasz a czas stracisz.

Pozycjonuje strone prawnikom - i takie numery chce robić.... Boj się B... oj źle to może się dla ciebie skończyć i jako nauczka powinno.

Poza tym: "NIe mam zadnego zaplecza" "dodajac ja do katalogow", więc po zakończeniu świadczenia przestajesz dalej dodawać, bo tylko na tym polega twoja usługa.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności