Skocz do zawartości

Hosting z dobrym sąsiedztwem + kilka IP... =SEOhost?

mojeprogramy.com

Rekomendowane odpowiedzi

1 Chciałbym kupić hosting ale z dobrym sąsiedztwem tz. aby było jak najmniej innych stron podpiętych do serwera.

Doświadczenie mam z home, hekko, jupe.

Ale to wszytko współdzielone były więc pewnie nie za dobrze (nie pogardzałem dal home, dla hekko mogę sprawdzić ale z tego co kiedyś sprawdzałem to nie za bardzo, nie mówiąc o jupe - total spamy tam są postawione)

2 Chciałbym coś z kilkoma adresami IP też

- tak żeby portale nie stały na jednym IP (są to normalne strony a nie pod zaplecze, wiec mi na tym zależy).

3 ... I nie wiem czy co kupić... Seo hosting - mam kilka IP, ale czy sąsiedztwo w takich jest ok?

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

SEO hostingi, jak sama nazwa wskazuje, moga być zaśmiecone więc trudno mówić o dobrym sąsiedztwie. Tak po prawdzie, to pozostaje tylko serwer wirtualny i dokupienie prywatnych IP, albo jeszcze lepiej - jesli projekty są poważne VPS, lub dedyk.

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Polecę ci tani VPS w vipower.pl. Za 24 zł brutto/mies. masz serwer z jednym prywatnym ip, za 6 zł/mies brutto dodatkowo dokupujesz kolejne unikalne.Więc za kwote porównywalną z tańszym seohostingiem masz tu pewność że nic na nich nie stoi. Tylko musisz być ogarnięty, bo obsługa ci nie pomoże gratis przy stawianiu systemu jako że to vps i sam se radź:)

Strony www, sklepy internetowe, pozycjonowanie.

Agencja interaktywna Toruń -

https://e-infonet.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności