Skocz do zawartości

Update Pandy (listopadowy)

Analityk Internetowy

Rekomendowane odpowiedzi

Może dlatego nie wiem, bo nie mam niskiej jakości zaplecza, ale... generatory z rss mają się u mnie dobrze a to 100% DC jest, więc nie wiem o co chodzi.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy tam gdzie zbanowało, to od samego początku istnienia nowej domeny sprawdzacie automatami codzinnie (albo częściej :) ) site: ?

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

A spam okupuje topy to jest piękne ;-) kilka fraz przejżałem #1 to strony do, któych prowadzą linki z takich śmieci, że ból głowy, takie mają koncpecje ludzie.

Przykład zaplecza: jeden generowany artykuł bełkot spinowy, który porusza 5 tematyk i pięć linków prowadzi z niego do stron z różnych tematyk skrajnei odbiegających od siebie. Katalogi to nic takiego. I w h.u.x linków w stopkach z śmieciowych stron nie tematycznych ;). Obejmuje topy dość trudnych fraz z dużym traficiem. No i teraz pytanie po co się starąć, i czegoś takiego pingwin nie dotyka, a ja za kilka set linków zadbanych dostałem pingwinem a oni mają ponad 180 K ;) i jest luz.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein

Ok, pokaże wam jak pozycjonować, może ktoś bardziej rozgarnięty wyciągnie wnioski:

VQjL2.jpg

GWT pokazuje 999 966 backlinków. Domena ma niedużo ponad rok, linkowana TYLKO na 3 frazy. Żadnych 301. Domena oczywiście ze słowem kluczowym. Od samego początku na te frazy jest 1-3pozycji. Czym bym jej teraz nie dopalił to nie spadnie nawet o oczko. Właśnie szykuje się na puszczenie mocnego blasta do niej i zobaczę co będzie się działo dalej.

PS. Nie ma na tej stronie ani jednego tekstu, który bym sam napisał. 100% to DC, nie mieszany.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Dobra :)

To i ja wrzucę parę groszy

Zaplecze bez zmian, ale jest zadbane

Strony klientów - Tornado. To co było w otchłani wpadło w TOPy a kilka mocnych stron dostało w plecy.

Nie wiem jak wy, ale ja jestem już przyzwyczajony że Google ma gdzieś jakość witryn i jak ma założony budżet na dany miesiąc do wyrobienia (jak większość korporacji) to będą bawić się wynikami i działać tak, żeby to osiągnąć. Im dłużej wszystko obserwuję tym coraz bardziej jestem przekonany, że kwestią czasu jest sytuacja kiedy TOP 10 będzie tylko dla tych...którzy im za to zapłacą.

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności