Skocz do zawartości

.htaccess + mod_rewrite

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Poszukuje opisu skryptu (moda) i opisu .htaccess do Jportala aby korzystac z przyjaznych linkó.

Przeczytalem informacje z tego poista ale to tylko fragmentaryczne jak mi sie zdaje, dla takiej osoby jak ja zaczynajacej droge przyjaznych url'i.

dziekuje za link lub info na maila do takich informacji

Dziekuje za wskazówki przegladalem.

niestety moj poziom znajomosci php jest raczej na zasadzie patrze w kod cos przestawiam i patrze co sie dzieje.

Wiec mozna powiedziec raczej nijaki.

Przegladalem tez sugestie z tego forum odnoszace sie do https://www.cms.rk.edu.pl/art_136.html ale nie wiem np czy kod funkcji mam wkle.jac do plikow .php czy zrobic include.

Tak naprawde chetnie zaplaciclbym za napisanie (lub kompletne zmontowanie) do Jportala mod_rewrite i .htaccess .

jesli ktos jest w stanie prosze o odpowiedz.

zakopiec@wp.pl

Nie prościej byłoby poszukać forum gdzie jest omawiany jportal ? Tam na pewno są taki mod'y z dokładnymi opisami.

Pewnie ze to robilem

na jportal.pl i zsypie gdzie najwiecej jest info o Jportalu

na zsypie nie mozna sie dostac aby cos napisac narazie poblokowane nowym konta.

Postaram sie uderzyc jeszcze do wlasciciela.

dzieki

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności