Skocz do zawartości

Jelenia Góra

Trotyl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Siedlęcin :) Obecnie od poniedziałku do piątku jestem we Wrocławiu. Jeżeli chodzi o organizację, wystarczy zarezerwować lokal, a tym zająć się mogę.

@Początkujący

Mówisz pewnie o Kaligrafii.

Gdyby to nie wypaliło, można pomyśleć o Warce albo Blues Cafe.

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

Siedlęcin

No to bliziutko.

a tym zająć się mogę.

Świetnie.

Mówisz pewnie o Kaligrafii.

Gdyby to nie wypaliło, można pomyśleć o Warce albo Blues Cafe.

Zdaję się na wasz gust. Ja się jeszcze nie zaaklimatyzowałem i nie wiem co w trawie piszczy. Przydałoby się więcej osób ;)

E:b

nihil fit sine causa

Wiesz, może to i Kaligrafia... knajpka jest OK, chociaż o tańcach można zapomnieć. Zatem najlepiej zdefiniować, na co się "pozycjonujemy"

w tej knajpce z jednym z PiOwców (niestety bez jego zgody nie napiszę, którym) ostatnio przetestowaliśmy kilka keywordów:

{piwo|pieczywo czosnkowe|fajne klientki - niestety w większości z obstawą|fajne kelnerki}

te ostatnie testowaliśmy wyłącznie zgodnie z instrukcją obsługi (to tak, jakby żona czytała... :) - moja albo Twoja, Tomek :D )

wszystkie te słowa nieźle wypozycjonowane...

stąd pomysł na tę knajpkę. Byłem w niej dopiero drugi raz w życiu ;) zatem nazwy nie pamiętam, ale łatwo trafić: nawet w stanie wyższej użyteczności społecznej...

dymna.jpg

Byłem w niej dopiero drugi raz w życiu ;) zatem nazwy nie pamiętam, ale łatwo trafić: nawet w stanie wyższej użyteczności społecznej...

To i tak więcej razy niż ja :) Faktycznie, bardzo łatwo trafić.

Zatem najlepiej zdefiniować, na co się "pozycjonujemy"

Ja żadnej frazy się nie boje ;)

Nie ma więcej chętnych?

nihil fit sine causa

no dla mnie to akurat nie ma różnicy: mam prawie 300 km, ale jak obiecałem, że Was odwiedzę, to będę na 100%... Nie mam szansy zorganizować tego spotkania ze względu na odległość, ale co do terminu postaram się dostosować. Przyszły weekend jest OK

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności