Skocz do zawartości

Najnowszy bezpłatny katalog Loook.pl

logremonte

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja tylko dodam od siebie że dla takich katalogów aż chce się robić kolejne aktualizacje skryptu :)

No gdyby nie taki genialny skrypt to mnie by się nie chciało tak starać ;) Dziękuję wszystkim za opinię :piwo:

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.

Kilka stron usunięto z powodu braku unikalności opisów, dlatego udostępniam kilka dodatkowych kodów. Panowie szanujmy swój czas, to że jest możliwość bezpłatnego dodania strony nie oznacza, iż można wrzucać wszystko "jak leci". Proszę o unikalne opisy i zapraszam: loook.pl.

Kody wpis silver:

PIO-S1

PIO-S2

PIO-S3

PIO-S4

PIO-S5

PIO-S6

PIO-S7

PIO-S8

PIO-S9

PIO-S10

PIO-S11

PIO-S12

PIO-S13

PIO-S14

PIO-S15

PIO-S16

PIO-S17

PIO-S18

PIO-S19

PIO-S20

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.

ja w katalogu loook.pl widzę tylko wpis bezpłatny

hmm, to jak dodają wpisy płatne :olaboga: ale bez żartów, wejdź na https://www.loook.pl/dodaj-strone.html są tam dwie możliwości, wybierz "Dodaj stronę jako wyróżnioną".

Z kilku kodów skorzystałem, dziękuje :). Myślę, że warto byłoby jeszcze pokombinować przy rozwijanych kategoriach bo po rozwinięciu zasłaniają cały monitor włącznie z wyszukiwarką (a ona wydaje mi się, że w tym katalogu gra dość istotną rolę).

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

ja w katalogu loook.pl widzę tylko wpis bezpłatny

hmm, to jak dodają wpisy płatne :olaboga: ale bez żartów, wejdź na https://www.loook.pl/dodaj-strone.html są tam dwie możliwości, wybierz "Dodaj stronę jako wyróżnioną".

Ok mało intuicyjne, dałbym jedno pod drugim

SEO in Bielsko-Biała 

Kurcze, dlaczego nie dodajecie stron na bezpłatnych domenach ? Mam stronę która istnieje w sieci wiele lat , jest opłacona i pewna, jednak jest na darmowej domenie i tu problem. Przecież jak ktoś płaci i strona trzyma się regulaminu to powinna zostać zaakceptowana, takie mam zdanie

...Myślę, że warto byłoby jeszcze pokombinować przy rozwijanych kategoriach bo po rozwinięciu zasłaniają cały monitor włącznie z wyszukiwarką (a ona wydaje mi się, że w tym katalogu gra dość istotną rolę).

To nie rozwijaj ;) ale na poważnie inaczej się nie da, prób było wiele i tak jest najlepiej, zawsze można zwinąć a domyślnie też są zwinięte, wiec to chyba nie przeszkadza?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności