bold Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Potwierdzam - jest ok. Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Ja tylko dodam od siebie że dla takich katalogów aż chce się robić kolejne aktualizacje skryptu iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logremonte Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Ja tylko dodam od siebie że dla takich katalogów aż chce się robić kolejne aktualizacje skryptu No gdyby nie taki genialny skrypt to mnie by się nie chciało tak starać Dziękuję wszystkim za opinię Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logremonte Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Kilka stron usunięto z powodu braku unikalności opisów, dlatego udostępniam kilka dodatkowych kodów. Panowie szanujmy swój czas, to że jest możliwość bezpłatnego dodania strony nie oznacza, iż można wrzucać wszystko "jak leci". Proszę o unikalne opisy i zapraszam: loook.pl. Kody wpis silver: PIO-S1 PIO-S2 PIO-S3 PIO-S4 PIO-S5 PIO-S6 PIO-S7 PIO-S8 PIO-S9 PIO-S10 PIO-S11 PIO-S12 PIO-S13 PIO-S14 PIO-S15 PIO-S16 PIO-S17 PIO-S18 PIO-S19 PIO-S20 Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianL Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 ja w katalogu loook.pl widzę tylko wpis bezpłatny SEO in Bielsko-Biała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logremonte Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 ja w katalogu loook.pl widzę tylko wpis bezpłatny hmm, to jak dodają wpisy płatne ale bez żartów, wejdź na https://www.loook.pl/dodaj-strone.html są tam dwie możliwości, wybierz "Dodaj stronę jako wyróżnioną". Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melodiawsieci.pl Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Z kilku kodów skorzystałem, dziękuje . Myślę, że warto byłoby jeszcze pokombinować przy rozwijanych kategoriach bo po rozwinięciu zasłaniają cały monitor włącznie z wyszukiwarką (a ona wydaje mi się, że w tym katalogu gra dość istotną rolę). Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN. Solidny katalog stron Przedstawiam strony dla kobiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianL Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 ja w katalogu loook.pl widzę tylko wpis bezpłatny hmm, to jak dodają wpisy płatne ale bez żartów, wejdź na https://www.loook.pl/dodaj-strone.html są tam dwie możliwości, wybierz "Dodaj stronę jako wyróżnioną". Ok mało intuicyjne, dałbym jedno pod drugim SEO in Bielsko-Biała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ones Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Dziękujemy za dodanie nowej strony do katalogu. Strona musi jeszcze zostać sprawdzona przez moderatora. PIO-S10 Postarałem się z wpisem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ascon Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 PIO-S13 Wpis oczekujący na akceptację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ones Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 PIO-S15 też użyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinhall Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Kurcze, dlaczego nie dodajecie stron na bezpłatnych domenach ? Mam stronę która istnieje w sieci wiele lat , jest opłacona i pewna, jednak jest na darmowej domenie i tu problem. Przecież jak ktoś płaci i strona trzyma się regulaminu to powinna zostać zaakceptowana, takie mam zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logremonte Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Bardziej wartościowe dodajemy, ten punkt to tak aby dzieci neo nie zalały stronami które znikną za kilka miesięcy Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinhall Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 no tak , ale odstrasza to potencjalnych klientów którzy mają strony na takich serwerach, np. mnie To ok, zaraz dodam do dodaj-strone.com.pl swoje skromne dzieło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logremonte Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 ...Myślę, że warto byłoby jeszcze pokombinować przy rozwijanych kategoriach bo po rozwinięciu zasłaniają cały monitor włącznie z wyszukiwarką (a ona wydaje mi się, że w tym katalogu gra dość istotną rolę). To nie rozwijaj ale na poważnie inaczej się nie da, prób było wiele i tak jest najlepiej, zawsze można zwinąć a domyślnie też są zwinięte, wiec to chyba nie przeszkadza? Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.