Skocz do zawartości

tworzenie katalogu stron www

rms

Rekomendowane odpowiedzi

otwarty mini ma jedna, duza wade - brak opcji szukania, ktora sie przydaje np gdy chce sprawdzic, czy juz swoje strony do danego katalogu dodalem.

A kto Ci Jazeon broni dodać sobie wyszukiwarkę w skrypcie otwarty.pl mini. Ja sobie stworzyłem prosta wyszukiwarkę po adresie url pod otwarty.pl mini --> https://katalog.borkowscy.pl/wyszukiwarka.html

Dla chcącego nic trudnego. ;)

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

OK MartinB, ale nie kazdy umie sobie taka wyszukiwarke zintegrowac.

Pozatym, ty masz w swoim katalogu wyszukiwarke, powiedzmy, ze ja sobie tez zinstaluje, ale w pozostalych setkach otwarty mini wyszukiwarki niebedzie ;)

Z mojego punktu widzenia, podstawowym wymogiem katalogu jest intuicyjnosc obslugi. qlWeb jest bardziej przejzysty i prostrzy w obsludze dla "dodawacza".

mw.org.pl

zwoliludu.gif

Potrzebne ci są jakieś gadżety reklamowe, np. czapeczki lub t-shirty?

Prwie dwóletni katalog SEO, moderowany niemal codziennie.

Jeśli grasz w OGame zobacz na strone naszego sojuszu!

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?s...=17025&hl=web24 tu jest topik na temat opinii o katalogu

tu mozna potestowac skrypt (wersja 1.7.6) bez moderacji ale na ukonczeniu jest juz 1.8.1 z moderacja

https://testowy.katalog24.pl login:test pass:123456

Skrypt mozna pobrac z zakladki po lewej stronie w katalogu WEB24 .... po wejsciu na forum.

Moja wersja jest w stopce. Sa tez odnosniki w moim katalogu do katalogow juz istniejacych.

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

nie kazdy umie sobie taka wyszukiwarke zintegrowac.
Proszę nie marudzić tylko iść do https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=17178

[Edit]

Teraz idę spać ;)

Wesołych Świąt.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Fajny patent ;). Dzięki ;).

Mini ma znacznie mniej bałaganu w kodzie, jest bardzo intuicyjny i prosty w obsłudze. Jak dla mnie jest po prostu lepszy.

W QlWebie każdy może na przykład podejrzeć, ile stron czeka w obecnie w kolejce do moderacji - lista stron, pomimo że jest w pliku admin.php, nie jest chroniona hasłem. Poza tym na kilkunastu podstronach brakuje title (chociażby przy dodawaniu strony) i tak dalej. Można to samemu naprawić, ale jeśli ktoś nie chce/nie umie grzebać w kodzie, to będzie miał problem :). Ogólnie, skrypt jest obecnie bardzo popularny, ale sprawia wrażenie ciut niedopracowanego.

I jeszcze kwestia przyzwyczajenia - nie każdy po kilku miesiącach używania QlWeba będzie się chciał przesiąść na inny skrypt. Ale jeśli ktoś chce założyć całkiem nowy katalog, to można spróbować innych, alternatywnych skryptów :).

Zamiast siedzieć cały dzień na forum pograj sobie w fajne gry flash. Możesz też przejrzeć katalog stron (łączny PR=666 :P) i oczywiście dodać tam swój link.

Masz 13 lat? Kup sobie takie ściągi, będziesz dżezi! :-)

Sprzedam linki z PR5, www.php-fusion.pl - info na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności