Skocz do zawartości

zmiana domeny czy to konieczne?

prestigeline

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Od roku posiadam stronę interentową prestige-line.pl na początku sam ją pozycjonowałem (katalogowałem) i całkiem niezle mi szło.... aż do słynnego pingwina. Wtedy wszsytko się zawaliło, spadki poza top100. Na jakiś czas straciłem chęci na pozycjonowanie strony wynikało to również z braku czasu. W połowie sierpnia zleciłem to firmie, która ponoć zajmuję sie profesjonalnym pozycjonowaniem ( firma polecona przez znajomych ) Niestety mimo zapewnień i upływu 3 miesięcy nic się nie ruszyło. Firma proponuję mi przeniesienie strony na inną domenę zrobić 301 i zacząc wszystko od początku, z tego co wiem obecna strona nie posiada żadnego filtra..... Co o tym myślicie?, proszę o jakieś porady bo jest w kropcę.....

Ekskluzywne Taxi Gdańsk

Witam,

Ja mam takie pytanie czy pozycjonujesz stronę na transport ogólnopolski czy jakiś region??

Bo na stronie z zakładki wycieczki idzie się domyśleć że trójmiasto bo innej wzmianki nie widziałem. A pozycjonowanie lokalne wydaje mi się łatwiejsze nieco niż ogólnopolskie.

A wątpię że ktoś z Krakowa weźmie od Ciebie auto do ślubu.

Może spójrz w tym kierunku, oczywiście jeśli ktoś bardziej doświadczony potwierdzi że lokalne pozycjonowanie jest łatwiejsze :)

Zmiana domeny tu nic nie pomoże, jeśli strona zostanie w obecnej postaci, za dużo nadużyć na stronie i za dużo linków z SWLa. Gdyby 3 miesiące temu ktoś się przyłożył do optymalizacji mogłaby strona wrócić.

PS. piękna flota!

=== więcej herezji o SEO piszę na blogu ===
Contexto - problem z pozycjonowaniem? zgłoś się do nas:)

301 nie działają teraz jak kiedyś, firma która Ci tą stronę pozycjonuje wprowadza Cię tym twierdzeniem w błąd. Jak domena nie liczy się, jak najbardziej przenosiny na nową, ale bez 301 bo nowa też oberwie. No i tak na szybko patrząc to jest wiele błędów w pozycjonowaniu tej strony.

To jest to, że zmienie firmę i następna stwierdzi po jakimś czasie to samo...........a czas leci. Podpisałem umowę, która sie kończy, efektów nie ma jeżeli widzicie jakieś błędy to proszę pisać, moja wiedza jest bardzo skromna więc każda wskazówka napewno mi pomoże w rozmowie, która mnie czeka.

Ekskluzywne Taxi Gdańsk

Ale przed czym Cię to uchroni jak napiszemy jakie błędy?, skoro sam piszesz że Twoja wiedza jest bardzo skromna, a i tak chcesz zlecić pozycjonowanie innej firmie?. Moja rada poszukaj opinii na temat różnych firm i wybierz tą która ma najlepsze (i nie kieruj się ceną bo za grosze żadna szanująca firma nie będzie robić). Ot, najlepszy sposób.

Na przewóz osób Gdańsk pierwsze dwa miejsca to katalogi, limuzyny do ślubu Gdańsk podobnie. Wnioskuję, że konkurencję masz słabą. Twojej stronie brak optymalizacji. Jeżeli G jej nie lubi załóż drugą a z tej linkuj, zrób z niej firmowy blog. Nawiasem mówiąc, ciężko spiep.... takie frazy. posłuchaj kolegi post wyżej. Myślę, że miesięcznie wyniesie Cię to mniej niż koszt wynajmu auta na jeden ślub(nie czytałem Twojego cennika).

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

W połowie sierpnia zleciłem to firmie (...) Niestety mimo zapewnień i upływu 3 miesięcy nic się nie ruszyło.

Podpisałem umowę, która sie kończy,

Hhhhmmm... firmy seo podpisują umowy na 3 miesiace ? - przy propozycji umowy na 3 miesiace uciekał bym daleko - poważni pozycjonerzy nie bawią sie w 3 miesiace, albo nic mi o tym nie wiadomo. Przy 3 miesiącach zapaliła by mi się lampka ostrzegawcza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności