Skocz do zawartości

Poradzi ktoś jaką dodawarkę zakupić?

kokimbo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was.

Nastał czas zakupu dodawarki.

I tutaj moje pytanie, co mi poradzicie?

Głównie myślę nad donlinkage oraz omniadd(ale czy w omniadd opłaca się inwestować jeszcze? Podobno projekt już wgl nie jest rozwijany i wszystko stoi w miejscu).

Publiker odpada, powód? - wolna prędkość.

Czekam na wasze propozycję, będę wdzięczny!

@Dla jednej strony lepiej zlecić komuś katalogowanie.

Hmmmm nie jestem pewien czy tak warto, bo w ramach jednej pozycjonowanej strony = serwisu można budować całkiem spore zaplecze które też wymaga katalogowania / preclowania itd...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Nie prawda. Katalogi są a zaraz ich nie ma - może okazać się że 3 miesiące po katalogowaniu już nie mamy ani jednego linka. Soft kupujesz raz i linkujesz co chcesz. Kupiłem DLA od samego początku i zobacz ile mnie to kosztowało miesięcznie.

OA sobie odpuść, obecnie to szkoda wydawać na niego kasę.

No chyba, że masz swoje bazy, albo będziesz je sobie zbierał.

Wtedy można jeszcze coś na nim podziałać.

Możesz skorzystać też z ofery szkolenia jak będzie jakieś i dorzucą do tego OA jako gratis.

Ale jeżeli chcesz kupić soft i lecieć na tym co dostaniesz w zamian (bazy) to szkoda i czasu i $ by sie koło tego kręcić.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Też jestem na kupnie, rozważam:

seocat

publikera

Może ktoś by zrobił jakieś porównanie narzędzi - do jakich skryptów dodaje dana dodawarka, jaki koszt. Z tego co się orientuje przewaga publikera to wszechstronność - dodaje do wszystkiego.

Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl

Ja polecam UltraSeoMaster, Jeżeli masz 1-2 strony. Zaspokoi on Twoje podstawowe zapotrzebowania - jeżeli chodzi o pozycjonowanie:D

Też jestem na kupnie, rozważam:

seocat

publikera

Może ktoś by zrobił jakieś porównanie narzędzi - do jakich skryptów dodaje dana dodawarka, jaki koszt. Z tego co się orientuje przewaga publikera to wszechstronność - dodaje do wszystkiego.

Seocat z dodatkami jak najbardziej.

Publiker jest softem typu - "ustaw i zapomnij"

Jakbym miał wybrać podstawowego SeoCata czy Publikera.

Oczywiście wybrał bym Publikera, ale jeżeli masz lecieć na publicznych bazach na publikerze to zapomnij:)

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności