Skocz do zawartości

[Startup] Linkerzy.PL - linkujemy świat!

Linkerzy

Rekomendowane odpowiedzi

System nie jest do pozycjonowania, ale pomaga, a nie szkodzi :).

Twój spadek pewnie nie jest zasługą naszego systemu.

System w najbliższym czasie będzie płatnym. Dodanych zostało ponad 1 000 unikalnych stron :)

Teraz mam do was pytanie. Ile jesteście w stanie zapłacić za 1 zaindeksowaną stronę.

10-20 gr?.

Ja się nie wypowiem na temat ile bym za to zapłacił.

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na waszym miejscu nie pobierałbym opłaty za zaindeksowany link. traz tyle spamu, ze czasem ciezko cokolwiek zaindeksowac. System przewiduje sprawdzanie zaindeksowania domeny glownej? (jesli zaczna dodawac wam urle z domeny zbanowanej, stracicie kupe zasobow).

szedlbym raczej w strone oplaty abonamentowej, w ktorej mozna dodac np. 1000, 5000, 10 000, itd. linkow miesiecznie. Wpuszczac uzytkownikow utrzymujac wysoki procent indeksacji. Dorzucic wlasne strony do systemu, dodwac strony i uzytkownikow jednoczesnie.

O_o

padł rekord 700 wpisów zostało dodanych jednego dnia :). System troszeczkę się posypał

To o czym mu tu piszemy skoro przy 700 linkach system pada, a pewnie spora część osób myśli/myślała nad dodaniem linków z blasta do zaindeksowania, gdzie ta liczba zazwyczaj przekracza grubo ponad 1000 linków?

Z samych 10-ciu osób będzie pewnie ponad 50k linków.

Projekt w takiej formie wydaje mi się już na starcie spalony - nieopłacalny. Uratować go mogą sensowne abonamenty bądź dołączenie tej usługi jako bonus do innej "poważniejszej", np. dzierżawa XXX punktów na miesiąc.

Kody na tanie VPSy i hostingi SEO: 2KT7-JFNM-63E8 , EK6B-1JUJ-M9T6 , R3J5-RCNE-SPH4 , E8NR-U9N3-1TU7 , 3TEH-47B3-2HM6 = rabat 25%

Chciałbym się jeszcze upewnić jak to działa bo nie do końca jestem pewien.

Przykładowo dodałem wczoraj o 19 - 100 linków z różnymi anchorami. System dodał dziś o 6 rano linki do eweblinka i ile będzie je tam trzymał?

Również chętnie bym się dowiedział na czym to polega?

Dokładnie tak. Dodajemy dzisiaj linki i system w czasie około 6-7 rano dodaje je do e-weblinka i potem usuwa dnia następnego o 5-6 .

Co do błędu w systemie. Był i polegał na tym, że linki trafiały za szybko i nie mogliśmy odpowiednio ich posegregować po ID itd., ale cała sprawa została już naprawiona.

WPROWADZILIŚMY PŁATNOŚCI!

100 wpisów czyli 100 linków dodanych to 10 zł. Jeden kod pozwala na dodanie 100 wpisów! .

Zapraszam do testowania. Wkrótce tabela opłat i możliwość wykupienia abonamentu! ;)

Nie lepiej po prostu założyc konto w gotlinku, kupić 50k - około 50pln i spokojenie indeksować - nie przez 23 h a przez cały miesiąc? poza tym ma się wówczas kontrolę nad przydzielanymi linkami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności