Skocz do zawartości

Listopadowy Pony

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mnie się oberwało po kolejnym zwierzaku (już przestałem liczyć ilość fraz, bo aż żal). Google miało promować autorską treść, a tu wyszło co innego (z top10 do top50) - a w p*zdu z tym Google.

Jak tak dalej będą mieszać, to lada moment trudno będzie w G coś sensownego znaleźć (już teraz na niektore frazy jest totalna porażka).

Moim zdaniem to dotknie, o ile dotknie tylko największych. Największych mam wrażenie ponad 5-10k domen.

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

My Little Pony... :D

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Obyśmy się nie zamienili w grupę ludzi lubiących kucyki...

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...

Kucykofilia... :D

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Filia czy fobia? bo to dość znaczne..

Moim zdaniem to dotknie, o ile dotknie tylko największych. Największych mam wrażenie ponad 5-10k domen.

Skoro może dotknąć jedną z 5k domen posiadanych przez jednego usera, może równie dobrze dotknąć jedną z dwóch posiadanych przez usera :P

Ja większych spadków nie zauważyłem na żadnej domenie na ten moment :) I całe szczęście.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

UWAGA z Google wyciekła informacja, że Pony dotyka tylko te strony, których webmasterzy codziennie "biją konia".

PS: ciekawe kto teraz pochwali się spadkami ;p ;p

PS2: dajcie już spokój z tym Pony, przecież on nie istnieje. Jedyna informacja o Pony pochodzi z blogu searchmetriks i jest radosną twórczością autora artykułu jaki pojawił się tam kilka dni temu.

których webmasterzy codziennie "biją konia".

Słyszałem, że za znęcanie się nad zwierzętami jest paragraf :D W piątek w radio słyszałem, że gość dostał 4 miesiące w zawiasach bo kundla powiesił na skakance...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Mnie się oberwało po kolejnym zwierzaku (już przestałem liczyć ilość fraz, bo aż żal). Google miało promować autorską treść, a tu wyszło co innego (z top10 do top50) - a w p*zdu z tym Google.

:):D , unikalna i wartościowa treść sama w sobie dla Google jest nic nie warta !!! , tym bardziej po ostatnich seriach "zwierzęcych poprawek", to jest taki bełkot googlowy tylko i robienie z ludzi idiotów... więcej jest wart pusty "wynik wyszukiwania" z zumi, tag z samymi linkami bez treści, jedno zdanie w wikipedii itp. niż twój autorski i proefesjonalny artykuł.

Jak tak dalej będą mieszać, to lada moment trudno będzie w G coś sensownego znaleźć (już teraz na niektore frazy jest totalna porażka).

Też ja już od ponad 2 miesięcy w pełni korzystam jedynie z Binga i jestem zadowolony. Z Google zrezygnowałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności