Skocz do zawartości

Reklamy kompletnie nie dopasowane do treści

mozgu

Rekomendowane odpowiedzi

"google_adsense_start" już jest dobrze, jeszcze tak samo popraw "google_ad_section_end"

To dlaczego tu jest błąd ?
Prawdopodobnie podczas dopisywania, zapisałeś plik w Windows-1252.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Widzialem kiedys strone o odtwarzaczach mp3 na ktorej byly reklamy TYLKO monitorow LCD. Na calej stronie nie bylo slowa "lcd" ani nic zwiazanego, ale adsense sie uparl na monitorki. Taka sytuacja byla przez kilka dni, pozniej wrocilo do reklam zwiazanych z mp3.

• 3 tygodnie później...

Niestety, też mam reklamy niedostosowane do treści. Na https://hosting.internetowy.org występuje trochę słów związanych z finansami i mam same reklamy banków :/ Próbowałem odfiltrować przez "filtr reklam konkurencyjych", ale za dużo jest różnych reklamodawców :)

Myślicie, że jest szansa coś z tym zrobić?

Niestety, też mam reklamy niedostosowane do treści. Na https://hosting.internetowy.org występuje trochę słów związanych z finansami i mam same reklamy banków :/ Próbowałem odfiltrować przez "filtr reklam konkurencyjych", ale za dużo jest różnych reklamodawców ;)

Myślicie, że jest szansa coś z tym zrobić?

wszystkie reklamy jakie mi się wyświetliły dotyczyły hostingu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności