Skocz do zawartości

Pierwszy presell page

pkosciej

Rekomendowane odpowiedzi

W internecie można znaleźć mnóstwo poranków jak założyć presell page.

Wiec po co ten post :kwasny:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

W tych licznych "internecie można znaleźć mnóstwo poranków j" jest to też opisane.

Jak go reklamować na ogólnych zasadach np:

- wykup reklamę w TV i radiu;

- wykup bilbordy na ulicach;

- wykup adwords ;

- marketing bezpośredni np ulotki;

masz masę możliwości !

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@Mion to tak jak ze zdobywaniem kapitału:D jest w teorii milion opcji, ale opłacalne są góra 2.

A co do tematu: Jeżeli zależy Ci tylko na wpisach, to wydaje mi się, że naprawdę wystarczy, że dodasz to na PiO i tak jak ktoś napisał wyżej - znajdziesz się na listach, więc kolejne wpisy będą regularnie.

Tego typu precle to już przeszłość i szkoda zawracać sobie głowy. Znacznie lepszą strategią jest początkowo prowadzenie bardzo wysokiej wartości bloga tematycznego, zdobywanie popularności w branży i naturalnych linków, a z czasem umożliwienie publikacji wpisów gościnnych z linkiem o równie wysokiej wartości merytorycznej, oczywiście wszystko w obrębie sprecyzowanej tematyki.

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

fahofiec dobrze prawi, teraz całkiem fajnie sie sprzedają takie arty z linkiem "gościnnym", artykuły bardzo sensowne i G. nie ma sie do czego doczepić :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Nie warto robić dobrego unikalnego precla i wymagać dobrych artykułów bo nie będzie chętnych osób do korzystania z niego. Zareklamuj go na forum to jeszcze Ci nawtykają. Mówię to na swoim przykładzie. Presell tematyczny, na start zainwestowałem w niego 500 zł i w temacie który o nim otworzyłem napisano mi, że mają go w du**e.

Moja rada jest taka, aby tworzyć strony tematyczne na Wordpressie tylko i wyłącznie dla siebie. Większy z tego pożytek.

@lalasseo - prawie dałem się nabrać na tę oszukaną stopkę... Gratulacje za inwencję twórczą, ale takie podejście ma krótkie nogi...

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Precla się nie reklamuje. Jak go założysz i dobrze podlinkujesz, sam go sobie znajdę:)

Drogi twórco tematu: All in seo, Sitemap generator, wypiekacz, ale lepiej pomyśl o czymś ambitniejszym niż precel. Idź w tematyczność;) Bo innaczej skończysz tak szybko jak zaczełeś.

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności