Skocz do zawartości

Angielsko języczny qlweb

e-banki.info

Rekomendowane odpowiedzi

witam stworzyłem angielsko języczny katalog na qlwebie:)

mało jest dobrych angielskich katalogów

prosze o komentarze i dodaweanie linków zwrotnych

katalog jest moderowany więc prosze nie zamieszczac pierdół:D

https://cheapseo.be/

Może byś tak dodał coś w stylu - World / Polish?

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

Dziękujemy za dodanie strony.

Będziemy wdzięczni jeśli dodasz link zwrotny do katalogu

tu by sie tez przydalo po angiesku i w trakcie dodawania .... oczywiscie jezeli liczysz na wpisy inne niz z polski

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

Jeśli katalog anglo: to raczej kodowanie charset=iso-8859-1 - co by naprowadzić odpowiednio ropbota.

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

Jeśli chcesz katalog ogólny to jak najbardziej UTF. Z moich obserwacji wynika że dane części katalogu dzielą się na wyniki wyszukiwań

w google. Czyli jeśli dana część strony dotyczy PL to site zwróci tylko wyniki dla strony PL - jeśli wybierzemy takie kryteria wyszukiwań.

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

mam 2 sprawy

1. Jak dodajecie strone po polsku to dodajcie ją do kategori polska a nie w kategori odpowiadającej waszej stronie, nie chce żeby polskie strony pałetały sie w głównym katalogu:)

2. nie działa mi wysyłanie mail potwierdzających dodanie strony gdzie sie je włącza??

e-banki.info - tylko 3 linki możesz mieć w podpisie.

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

Jeśli chcesz katalog ogólny to jak najbardziej UTF. Z moich obserwacji wynika że dane części katalogu dzielą się na wyniki wyszukiwań

w google. Czyli jeśli dana część strony dotyczy PL to site zwróci tylko wyniki dla strony PL - jeśli wybierzemy takie kryteria wyszukiwań.

Teraz juz wiem dlaczego spamuja mnie z polski choc stoi jak wol :We accept websites in english language only! no nie wszyscy kumaja angielski :)

Dzieki za podpowiedz ...

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności