Skocz do zawartości

Sprawdzanie pozycji stron

przemkoo101

Rekomendowane odpowiedzi

Również polecam Webpozycja.pl. Testuję od ponad miesiąca i wydaje się być jak najbardziej ok:)

Kupujesz bramę garażową lub drzwi? Sprawdź: Hormann opinie. Bardzo wysoka jakość analiz bram garażowych oraz napędów.

Cena ok, co więcej istnieje możliwość darmowego testu- ograniczeniem jest ilość 50 fraz.

Kupujesz bramę garażową lub drzwi? Sprawdź: Hormann opinie. Bardzo wysoka jakość analiz bram garażowych oraz napędów.

Testowałem webpozycja i serpmonster, ale co mnie zniechęciło to rozbieżności z prawdziwymi wynikami. W dodatku w webpozycji trzeba klikać żeby wyświetliło z bieżącego dnia? Najlepiej wg mnie pokazuje seo-stat-mini.

Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl

pozycja w webpozycj.pl wyskakuje sama tylko z tego co czytałem to w wersji testowej dane są chyba na drugi dzień, na chyba że wpisze się nową frazę. Nie rozumiem co z tymi błędnymi wynikami ja nie zauważam błędów sprawdzam też na free monitor for google. TOP 10 mi zawsze mi dobrze pokazuje pozycje innych nie sprawdzam bo mnie nie interesuje to czy będzie na 21 czy 22.

Ogólnie moja strona tak lata w google, że parę godzin jest w sieci ,a parę nie ma jej.

To znak, że trzeba nad nią porządnie popracować :) Jeśli pozycje zmieniają się co chwilę nawet przy samodzielnym odpytywaniu Google to czemu miałyby być takie same w różnych narzędziach?

BTW, możesz też porównywać do pozycji w narzędzi dla webmasterów tylko tam wyświetlają się średnie pozycje miesięczne. Z jednej strony nie można tam dodać swoich fraz do monitorowania, ale z drugiej - narzędzie przydaje się do analizy słów kluczowych, o które powinno się zadbać.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności