Skocz do zawartości

Katalog firm

OPCG.net

Rekomendowane odpowiedzi

Katalog firm:

katalog firm seo friendly; linki bezpośrednie; darmowy katalog firm; maksymalnie 3 podkategorie, w której może być 1 wpis; mod_rewrite; katalog firm moderowany; nie akceptujemy stron niefirmowych; nie wymagamy link'u zwrotnego, lecz jest on mile widziany; automatyczne pobieranie meta tag'ów; możliwość dodawania własnych podkategorii w kategoriach głównych: ,,Firmy wg. branż" oraz ,,Zagraniczne firmy / World"; podczas dodawania strony firmy przymus przepisania losowego kodu z obrazka; na 1 stronie maksymalnie 3 link'i; po akceptacji firmy - powiadomienie na e - mail'a; katalog firm w płatnej domenie funkcjonalnej biz.pl; Page Rank = 0/10...

Jutro, góra pojutrze będzie zindeksowany. Ma 2 link'i na PR5, więc może podczas następnej aktalizacji PR dostanie piąteczke :D.

Zapraszam do opinii i dodawania firm.

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

Jestem przyzwyczajony do innej specyfiki katalogów firm. Twój katalog to raczej katalog stron firmowych. Powodzenia w moderowaniu kolejnego podkatalogu :D

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Inna specyfika? Nie rozumiem. Załóżmy, że masz polską firmę - OPCG. Sprzedaje firanki, działa w województwie śląskim. Wchodzisz do mojego katalogu firm. Czytasz, że możesz zgłosić swoją firme do 3 podkategorii. Zaczynasz od - ,,Firmy wg. alfabetu", dodajesz STRONĘ FIRMOWĄ do podkategorii - ,,O". Dalej wchodzisz w kategorie - ,,Firmy wg. branż", dodajesz podkategorie - ,,Firanki", a tam dodajesz STRONĘ FIRMOWĄ no i wreszcie wchodzisz do kategorii - ,,Firmy wg. województw", wchodzisz w - ,,śląskie" i tam dodajesz STRONĘ FIRMOWĄ.

A jeżeli masz firmę zagraniczną, to po prostu tworzysz w katagorii - ,,Firmy zagraniczne / World" jakąś podkategorię i tam dodajesz STRONĘ FIRMOWĄ. Może to być: kraj, branża lub coś innego.

Może katalog firm nie pasuje, ale to często wyszukiwane jest w Google i pod to będe pozycjonował ten katalog. Gdybym nazwał go - Katalog stron firmowych i pod ta fraze pozycjonował, na pewno frekfencja byłaby mniejsza.

Co do PR5, pisałem, to tylko przypuszczenia :D.

Poprosze o opinie bezpośrednie nt. katalogu.

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Pisząc, że jestem przyzwyczajony do innej specyfiki katalogów firm miałem na myśli takie katalogi jak:

https://www.yellowpages.pl/

Gdzie oprócz adresu strony internetowej firmy można wpisać lub przeczytać dużo dodatkowych informacji, np: opis działalności, dane teleadresowe i inne dodatkowe informacje - nie tylko adres i opis z META.

Takie katalogi jak yellowpages kojarzą mi się z katalogami firm. Dlatego też stwierdziłem, że Twój katalog to katalog stron firmowych :D

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Tak więc mój katalog stron firmowych może być taką pigułką :D. Masz nazwe, tytuł, krótki opis... Jeżeli Cie zainteresuje - wchodzisz na stronę i czytasz więcej... O działalności, co oferują i tak dalej.

Może też być to katalog firm, które mają swoja strone internetową, bo te co nie mają to raczej nie dodzadzą się do tego katalogu.

Ja mogę tłumaczyć sie jedynie tym, że w Google częściej szukane jest hasło - ,,katalog firm" niż innego tego zamienniki.

Zresztą, w pare minut już 8 wpisów jest, więc myślę, że chętni się znajdą - na pewno te firmy, co posiadają swoją stronę www i chcą ją wypozycjonować wysoko, bo o to tutaj chodzi ;).

Dodatkowo... Wiadomo... Nowy content, nowe podstrony, więcej podstron i jeszcze raz więcej podstron :).

No to chyba webd.pl sobie up - time obniżyło :puknijsie:.

Bo tam zakupiony jest serwer, ten pakiet za 4 zł za miech ;].

Ale dzięki za info.

EDYCJA

Wpisów: 764, Podkategorii: 285

Jak widać, chętni się znalaźli.

Zapraszam do wpisów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności