Skocz do zawartości

datacenter w piwnicy?

nrm

Rekomendowane odpowiedzi

datacenter w piwnicy

https://www.dslreports.com/forum/remark,15016094

link podrzucił Fobi z WHT. Tam sami spece to sie mało podniecają, my możemy bardziej ;):D

ps. edit: jeszcze link od Shive:

https://smorris.uber-geek.net/lab.htm

Łeee, nigdzie nie widziałem monitoringu ... :) Tak sobie myśle, że gdyby nie wilgoć, to też mógłbym zrobić DC w jednej z piwnic... niestety, nie da rady :P

Dała matka rozum? To kombinuj.

Laki - rozumiem że masz odpowiednie miejsce i środki no odpalenie takiego interesu..... Start może być trudny ale obecnie stoję przed takim samym wyzwaniem i nie wiem czy wszystko postawić na jedną kartę cza raczej myśleć bardziej optymistycznie o zapewnieniu dzieciną "dzieciństwa". - Dopóki mam taką możliwość. :)

W innym wypadku kategorycznie odpada- gdyż dzieci są dla mnie jedynym sensem bytu.:P

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

Super sprawa mniam sprzęcik.

Piwnica jest dobra odpowiednio osuszona :)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Laki - rozumiem że masz odpowiednie miejsce i środki no odpalenie takiego interesu..... Start może być trudny ale obecnie stoję przed takim samym wyzwaniem i nie wiem czy wszystko postawić na jedną kartę cza raczej myśleć bardziej optymistycznie o zapewnieniu dzieciną "dzieciństwa". - Dopóki mam taką możliwość. :)

W innym wypadku kategorycznie odpada- gdyż dzieci są dla mnie jedynym sensem bytu.:P

Ja mam juz dorosle dzieci .... jedyna "problema" do duza oplata miesieczna za lacze Lubmana ... tzreba miec pewnych klientow na hosting ... a konkurencja ogromna.

A dzieci sa NAJWAZNIEJSZE!!!!

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

Piwnica jest dobra odpowiednio osuszona
Piwnica jest dobrym miejscem. Budowałem wiele razy stacje TVK w piwnicach. Co do osuszenia, to po kilku tygodniach/miesiącach chodzenia sprzętu i klimatyzacji nie ma problemu z wilgocią :)

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

A dzieci sa NAJWAŻNIEJSZE!:)

No tak laki - może założyłem rodzinę bardzo późno - ale to dla mnie obecnie jedyna droga. [ Kto nie chce byc kawalerem jak najdłużej ?]

Mam obecnie możliwość wystartowania z takim projektem lecz raczej sam nie podejmę się takiego wyzwania z przyczyn osobistych. W dwoje już inna rozmowa.

Obecnie szukam chętnych na ciekawy projekt:

Mieszkanka :=> allegro : Kupsprzedaj i podobnych serwisów.

Konkurencja mocna - Ale ? do przebicia. Wiem gdyż prowadzę pochodny serwis...

Czy można wyciągnąć z tego korzyści ? - Owszem....

Przeprowadziłem wstępny "Biznesplan" ................ Ale ? To już dla inwestrorów.

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

Na rodzine nigdy za pozno ...
Ehm, nie do końca :blink: Według psychologów rodziny optymalny wiek do żeniaczki dla faceta to 26-31 lat :P (dla kobiet 23-28)

Dała matka rozum? To kombinuj.

• 2 tygodnie później...

normanos dzieki wielkie za to foto z biurkiem :D

Juz wiem co pokaze zonie jak mnie bedzie tyrac nastepnym razem :D

Moje DC ;) prywatne tez zejdzie do piwnicy na dniach

Narazie jest w wersji ubogiej.

Ladniej wyglada to na szafach rack :D ja tam mam zwykle towery i traktuje to jako zwykla alternatywe dla ciezszych zadan z ktorymi zwykle kupione wirtualki sobie nie radzą..

Chyba tez dolacze swoje foto za jakies 30 min :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności