Skocz do zawartości

nowy typ reklamy w G Adsense

kuba1110001

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Oni wszystsko robią dla kasy.

Nie wiem, czy wiesz, ale po to właśnie istnieją firmy. ;)

Ja włączyłem ten format u siebie, brak reklam graficznych mi nie przeszkadza. Wystarczy mi 6 reklam tekstowych.

tak jak i wszyscy umieszczający reklamy AS nie robią tego dla zapełnienia ekranu monitora tylko dla pieniędzy

Finanse bez tajemnic. Nie masz rachunku bankowego? Tylko najlepsze konta osobiste dla ciebie lub konto firmowe jeśli prowadzisz działalność gospodarczą.

• 2 tygodnie później...

Ostro mieszają...

Ja u siebie wczoraj zaobserwowałem, że wstawiają marginesy wewnątrz jednostki w reklamach graficznych - czasem w jednostce 336x280 centralnie jest reklama 300x250 otoczona dookoła białym tłem. Z ciekawości zmieniłem jednostkę na 300x250 i znów margines - a w nim reklama 250x250.

• 2 tygodnie później...

mnie takie zmiany irytują ponieważ to nie przynosi efektów tylko szpeci stronę, i nic więcej. Ich kombinacje spowodowały to iż moje zarobki z Adsense spadły o 30%, a jak jest u Was ?

u mnie od połowy grudnia gwałtownie spadły o 50% ale nie wiem czy to akurat przez zmiany w Adsense czy taki martwy sezon w branży parentingowej...

• 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności