Skocz do zawartości

Linkowanie stron docelowych rotacyjnym SWL - "audyt"

glina

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzieńdobry mam zapytania odnośnie tego topicu

1.Czy jest gdzieś jakiś poradnik jak umiejętnie i w miare bezpiecznie korzystać z swl?

2.Który jest bardziej na cenzurowanym rotacyjne czy stałe?

3.Czy są aż tak bezpieczne metody, techniki aby korzystać z swl do naszej głównej domeny a nie tylko do zaplecz?

4.Czy mając serwis ze 100 podstronami i korzystając z swli na powiedzmy 20 podstron może dostać filtra nasza główna domena?

5.Analogiczne pytanie jak wyżej ale dotyczące subdomen?

6.Oraz znów analogiczne pytanie jak wyżej ale dotyczące podstron tagów?

7.Oraz czy warto podlinkowywać swlawi wpisy w katalogach,preclach i róźne inne strony z naszymi linkami, boje sie żeby własciciel takiej strony z moim linkiem nie dostał przeze mnie filtra.

Dzieńdobry mam zapytania odnośnie tego topicu

1.Czy jest gdzieś jakiś poradnik jak umiejętnie i w miare bezpiecznie korzystać z swl?

7.Oraz czy warto podlinkowywać swlawi wpisy w katalogach,preclach i róźne inne strony z naszymi linkami, boje sie żeby własciciel takiej strony z moim

To ci pomoze Jak bezpiecznie uzywac swl

Marketing internetowy dla firm

- da się spokojnie pozycjonować SWL-ami tylko trzeba umieć

- dopalać mega frazy SWL to można było kiedyś, teraz to działa jak granie w totka - ja tam nikogo kto 6 trafił nie znam (poza moim Tatą i Dziadkiem ale to inna historia :D )

- śmiać mi się chce jak słucham gości gadających jakie to "eswuele" niebezpieczne a sami nawalają kupionymi blastami, tysiącami katalogów śmieciowych i kaszaną w preclach... po czym przeczekanie miesiąca bez dowalania tego syfu, lekkie podpięcie SWL, trochę lepszych linków - i bardzo często wyjście z filtra

dymna.jpg

Robiłem kilka testów i na 100% mogę potwierdzić że 301 przenosi teraz filtry. Po 301 maks. 4-5 tygodni w topach i wylot.

Z 16 domen na po ostatnich Pandach pingwinach... itp, co polecialy na 5-7 strone tylko 6-7 nie przeszlo z filtrem, reszta ma pozycje takie jak domena przed 301.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności