Skocz do zawartości

[wykonam] dobrej jakości blogi na zaplecza (z wartościowymi tekstami)

Vikin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Podejmę się wykonania dobrej jakości blogów z ręcznie pisanymi (unikalnymi i wartościowymi) tekstami.

Jako, że oferuję teksty wartościowe, dlatego mogę się podjąć tylko wykonania blogów o tematyce: finansowej, kredytowej, blogów o programowaniu, technologii, IT, pozycjonowaniu, elektronice, blogów rozrywkowych, z recenzjami filmów, gier i o tematach powiązanych.

Oczywiście interesuje mnie nie tylko stworzenie takich blogów, ale także ich późniejsza aktualizacja (dodawanie nowych wpisów oraz aktualizacja skryptów) jak i moderacja (komentarzy). Mogę także zając się linkowaniem takich blogów.

Blogi mogę wykonać na serwerach i domenach wskazanych przez klienta lub na własnym serwerze i subdomenach moich domen.

Oczywiście wszystkim zainteresowanym przedstawię przykładowe blogi wykonane prze zemnie.

Forma rozliczenia: umowa o dzieło/zlecenie lub aukcja allegro.

Kontakt:

e-mail: vikin@vp.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności