Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jako jeszcze zielona, poszerzam swoją wiedzę nt. pozycjonowania i tu moje pytanie odnośnie innych technik niż precle i inne katalogi:

Wyczytałam gdzieś, że na pozycjonowanie wpływa również umieszczanie np. na jakiś serwerach typu fileserve.com dokumentów np. w formacie pdf, jpg itd. - czy wie ktoś w jak to się robi? Chodzi mi dokładnie o to jak połączyć taki udostępniony na serwerze plik z naszą stroną?

To samo tyczy się filmów. O ile youtube jeszcze rozumiem, to np. jaki związek ma umieszczenie firmowego filmiku np. na chomiku ? Da się to jakoś połączyć z naszą stroną, żeby GGL wiedział, że to nasze filmy i nasze materiały?

Rejestracja Czasu Pracy i Kontrola Dostępu dla firm

Nowość na rynku oświetleniowym - żarówki pełnospektralne firmy Viva Lite

Rewelacyjna, klimatyczna restauracja w Katowicach

We wszystkich takich dokumentach dajesz link w jego treści z konkretnym anchorem, dla uzupełnienia swojego contentu możesz również u siebie na stronie załączyć kilka ciekawych plików pdf lub doc z twojej tematyki przydatnych użytkownikowi.

Dobrym rozwiązaniem są również fora internetowe czy blogi, te i wiele innych miejsc znajdziesz w tym dziale w tematach przyklejonych również

SEO in Bielsko-Biała 

Mądrze wstawione linki prócz pozycjonowania dadzą również realny ruch. Wystarczy opublikować kilka ciekawych e-booków, udzielać się na forach w wątkach związanych z profilem strony pozycjonowanej (oczywiście z nie nachalnymi linkami w stopkach) W moim przypadku uzyskuję w ten sposób około 10-15% ruchu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności