Skocz do zawartości

Kwestia Pio i Adminów

KataLogi.co

Rekomendowane odpowiedzi

ale że wchodzi w manipulację siłą woli na odległość to bym nigdy nie zgadł

otwieram usługi e-kaszpirowski ....... Adin, dwa, zakryj głaza ....... :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

oj tam odłączać, dziś fajny artykuł jest, będziemy mieli wszyscy super hiper łącza, i to za darmo, kolejna pani minister obiecuje w rządzie PŁO:)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

nie rozumiem cie trotyl strona katalogi.co jest moja ale żadnego nicka gostek nie posiadam więc co sprawdziłeś?

a chyba że ci o pana I. chodzi to i owszem ale za co to nie wiem , pewnie za poglądy :) a tak w ogóle to jest wyjaśniane bo to to konto miało być zablokowane a nidd tamto ale z innym adminem to ustalałem a inny je zablokował czemu jak to nie wiem bo nie napisali powodu narazie czekam na odp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności