Skocz do zawartości

Stronke juz mam

mmiisiek

Rekomendowane odpowiedzi

Zacznij od dobrania odpowiednich slow kluczowych. Pozniej zoptymalizuj title strony i meta. Potem przejdz do tekstow...

W kolejnym etapie zdobadz kilka linkow i sam nie zglaszaj strony do Google. Niech Ciebie sami znajda ;)

Stronke już zrobiłem tylko teraz zastanoawiam sie jak tak od zera zaczac robic zeby ja wypromowac!!!

Hmm... wg. mnie źle zrobiłeś - np. ja robiąc stronę, pisząc teksty, itp. biorę pod uwagę pozycjonowanie. Dzięki temu od razu mam zoptymalizowaną stronę i nie muszę później jej poprawiać.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

ja robiąc stronę, pisząc teksty, itp. biorę pod uwagę pozycjonowanie.

ja tez tak robie - bardzo sluszne stwierdzenie - nawet kosztem oprawy graficznej bo w koncu po co komus strona której nikt nie odwiedza ;)

ale chyba linki beda najwazniejsze i czesta zmiana w tresci strony - niech google widzi, ze cos sie na niej dzieje ;)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności