Skocz do zawartości

Zestawienie katalogów.

Kordyn

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie. Na bazie inicjatywy Fahowca planuję od przyszłego tygodnia zacząć tworzyć zestawienie katalogów opublikowanych na PIO, z okresu znacznie dłuższego niż robi to w/w Kolega.Chciałbym tam ująć m.in. datę opublikowania ( oczywiście przybliżoną),rodzaj skryptu, cennik za dodawanie wpisów, możliwości zakupu multikodów,

Moje pytanie dotyczy tego czy Szanowni Użytkownicy byliby czymś takim zainteresowani. Za odpowiedzi dziękuję :)

Specjalista ds komplikowania spraw prostych

chcesz ułatwić koszulkowemu bractwu prace? Wiec wpisz sobie swoje jak chcesz i tyle. Chcesz robić coś pożytecznego zrób listę domniemanych nierzetelnych partnerów (loginy z PIO), co "piszą" kupują teksty, nie płacą na czas i td... a promocje katalogów zostaw ich właścicielom.

Szanowny MaxPanie co do listy domniemanych partnerów rzetelnych innaczej się tego nie podejmę gdyż nie jestem od rozstrzygania kwestii, czy ktoś postępuje nieuczciwie bądź nie. Byłaby to bardzo prosta ścieżka do nadużyć i psucia reputacji solidnym wykonawcom chcącym odzyskać swoje należności. Bardziej w tej liście mi chodzi o użyteczność dla użytkowników PIO, by wszystko było w miarę łatwo dostępne i by była możliwość porównania ofert.

Specjalista ds komplikowania spraw prostych

Nu to nie rób nic :D Bo cel masz szczytny, tylko możesz niechcące zaszkodzić, nie wiem czy wiesz a właśnie parę dni temu po-banowali ludziom do groma seolatalogow z tego co ja widzę to xxx szt. Wiec Szanowny Panie Kordyn nie ułatwiaj pracy ludziom które to robią.

p.s inicjatywy fachowca tez nie pochwalam...

Ja laik, czytający to forum, i nie zajmujący się zawodowo pozycjonowaniem, robiąc pewne doświadczenie na mojej stronie, gdzie nie umiem zainstalować nawet reklamy..doszedłem do wniosku, że zaczyna się katalogowanie od..pan Zgred, pan Kulfik, i tam jeszcze 2 multikody ludzi, którzy często tutaj piszą o swoich katalogach..

podzieliłem na pół i osiągnąłem rezultat który mnie zaskoczył plus piszę trochę na blogu..no i co darmowe się pojawi..

wiem także, bo czytam w miarę wolnego czasu tą błękitną książkę, co zamówiłem o pozycjonowaniu, plus 3 blogi, że Google nie lubi mądrych ludzi ;) więc lepiej cicho sza, choć lista pewnie by była fajna ;)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności