Skocz do zawartości

[Opinie] Ionic.pl

rubis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 7 miesięcy temu...

Hosting OK, tylko parę uwag (dotyczy hostingu PRO/EXPRESS):

• Brak biblioteki PHP ImageMagick,
  • nałożona blokada open_basedir, czyli poszczególne domeny nie mogą includować plików umieszczonych powyżej katalogu domeny więc jakieś multi-domenowe skrypty nie wchodzą w grę.

Na szczęście po rozmowie telefonicznej Pan zamienił mi hosting na 6 miesięcy VPSa który można już skonfigurować według potrzeb ;)

Radeq blog - już mniej o SEO ;)

• 1 rok później...
  • 3 tygodnie później...

Wszystko gra również polecam, szybki support, aczkolwiek zwróciłem ostatnio uwagę, że np. porównując prohost z ionic ten pierwszy wypada lepiej jeśli chodzi o prędkość ładowania stron. Testowałem na dwóch identycznych instalacjach wordpressa i na ionic ciągle pagespeed googla sugeruje skrócić czas odpowiedzi serwera (czasem nawet kilka sekund trwa ładowanie).

Ale ogólnie polecam.

• 3 lata później...

Stary temat ale odkopię. Mam u nich seohoting i jeden współdzielony, kiedyś ionic był ok, szybki kontakt, szybko rozwiązywane problemy, teraz to nic nie warte. W tamtym tygodniu poleciał seo w piątek, zero reakcji do poniedizałku nikogo nie ma tam w weekend, żadnego dyżuru technika, 3 dni nic nie działało. W tym tygodniu identyczna sytuacja, tym razem poleciał współdzielony, róznież od piątku wszystko leży bo nikt tam nie pracuje.

Ionic.pl - nic nie marnujcie czasu na coś w miarę wartościowego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności