Skocz do zawartości

Szukam mentora ...

stargraph

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja jednak mam wrażenie, że moja propozycja jest jak najbardziej poważna. !!!

Przecież są ludzie, którzy z mentoringu żyją, są również tacy dla którzy znajdują sens i czerpią radość z tego, że mogą dzielić się swoją wiedzą i doświadczeniem w różnych dziedzinach, tak po prostu ... by świat był lepszy.

Chociaż jak widać niektórym wydaje się śmieszna, każdy ma prawo to widzieć inaczej.

:stop: Panowie nie wiem, czy zauważyliście, ale wątek idzie nie w tym kierunku ... z SEO na kwestie obyczajowe - niektórym się marzą jakieś figury geometryczne (np. trójkąty). :zdziwko:

Pozdrawiam z uśmiechem :)

PS. Mam zarówno publikera jak scrapeboxa

no niestety publikera Cię nie nauczę, bo nie używam ;)

generalnie nie jestem zwolennikiem uczenia obsługi narzędzi, a uczenia SEO i budowania strategii... narzędzia nie są ważne: to samo można robić ręcznie, jeśli się wie, jak to się robi. Narzędzia są tylko pomocne do odpowiedniego skalowania projektów.

Przy dobrej świadomości SEO można używać nawet addera ;)

dymna.jpg

Święte słowa:

łatwiej, co nie znaczy lepiej z mentorskiego punktu widzenia ;)

Szanowni koledzy i koleżanki nie jestem, całkowicie zielony w SEO, ukończyłem kurs pozycjonowania Krzywego, którego serdecznie pozdrawiam.

Szukam Mentora, dlatego żeby pomógł mi to wszystko odnieść do mojej konkretnej sytuacji (to lub tamto podpowiedział, w innym miejscu pokazał jakie błędy popełniam), bo prafrazując powiedzenie, z moją wiedzą jest trochę tak, że wiem że gdziś dzwonią ale nie wiem w którym kościele (coś mi tam świta, ale nie jest to kompletna wiedza).

Pozdrawiam

Szanowni koledzy i koleżanki nie jestem, całkowicie zielony w SEO, ukończyłem kurs pozycjonowania Krzywego, którego serdecznie pozdrawiam.

Po tym tekście nikt na mentora się nie nadaję :D a na ucznia Cię nie weźmie ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Witam,

Mam wrażenie, że niektórzy kpią z mojego postu, na zdrowie więc :piwo::winko:

Możesz mi zgred wyjaśnić dlaczego nie znajdę nikogo, kto pomógłby mi pójść dalej? Czy nie szukam mentora tam, gdzie trzeba?

Panowie i Panie, przecież kurs to nie warszaty !!!

Kurs Krzywego jest naprawdę bardzo dobry, ale jak zawsze taka forma szkolenia zawsze daje dość ogólną wiedzę, dlatego ja obecnie nie potrafię przełożyć tej wiedzy na konkret, czyli na pozycjonowanie mojej strony.

Poszukuję mentora

Musisz oczyścić najpierw duszę i umysł...

naklejka-budda_259.jpg

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Kurs Krzywego jest naprawdę bardzo dobry,

prosze o niegłoszenie herezji bo za to kiedyś palili na stosie. Ten Pan nie ma ani wiedzy ani umiejętności w SEO ale potrafi sprzedać wszystko ładnie opakowane...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Uczciwie przyznaję, że mam mętlik w głowie, ale to nie oznacza że teraz muszę usiąść i zapłakać, czyż nie?

Szukam rozwiązania i co w tym dziwnego że na tym forum?

IMHO to chyba najlepsze miejsce.

Prawda?

PS. Trochę czuję się jakbym proponował oblatywanie nowo wyprodukowanego samolotu. Zastanawia mnie, czy ktoś odważny i łebski podejmie wyzwanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności