Skocz do zawartości

Szukam mentora ...

stargraph

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
muszę usiąść i zapłakać, czyż nie?

Usiądź i się zastanów dlaczego inni sobie z Twojego postu żartują.

1. Sądzisz że mniej zapłacisz za "know how" niż usługę? Załóżmy że znajdziesz osobę która faktycznie będzie posiadała ogrom wiedzy na temat seo - naprawdę myślisz że ktoś będzie Ci sprzedawał za marnych pare stówek wiedzę która jest warta od kilku tys/miesięcznie wzwyż?

2. Zanim tutaj trafiłeś byłeś zapewne święcie przekonany że pan Krzywy robi najbardziej hardkorowe frazy w polskim internecie a tutaj duuuże G i jeszcze większe zdziwko. Nie jesteś w stanie zweryfikować wiedzy swojego mentora. Wiesz ilu jest specjalistów którzy twierdzą że poznali algorytm google, zarabiają pierdylion plnów miesięcznie i sprzedadzą CI swoją tajemną wiedzę za jedyne 999pln. Biznes życia. Chcesz wywalić kilka stówek w błoto - szukaj dalej mentora.

o qrcze... to ja sobie tu wódeczkę z teściami polewam, a tu takie newsy... właśnie się dowiedziałem, że Krzywy się zna na SEO :) ... no to teraz mam zagwozdkę: czy ja jestem już tak pijany i jutro rano okaże się, że to była tylko maligna... bo jeśli ktoś napisał to na serio, to mamy problem...

niestety z teoriami sekciarskiego nalotu na Pana Krzywego strach walczyć...

skoro masz zatem takie mocne podstawy SEO, to dlaczego Ci się to SEO nie udaje???

odpowiem w prosty sposób:

nie jesteś już - jak twierdzisz - zielony w SEO. Właśnie zgniłeś, zanim zacząłeś dojrzewać. Żeby Cię nauczyć podstaw SEO, najpierw trzeba Cię będzie wyleczyć z wiary, że Pan Krzywy wie o czym mówi... Zatem proponuję na początek jakąś dobrą książkę albo kurs Marty, jak zaproponował Trotyl... może kurs Kojotka lub cokolwiek innego. Ale na początku miej świadomość człowieku - po szkoleniu Krzywego nie tylko nie masz podstaw SEO, ale masz poważne skrzywienie, które musisz sobie wyczyścić, jeśli chcesz coś w SEO osiągnąć.

powodzenia życzę w szukaniu mentora ;)

dymna.jpg

Gdzie napisałem, że mam silne podstawy, przykład proszę!

Napisałem jasno i wyraźnie że mam mętlik, że coś tam wiem, że skończyłem taki a taki kurs.

Teraz rozumiem wtopiłem kasę.

Czy nie zdarzyło się Wam nigdy wtopić na nie taki kurs, nie taki film w kinie?

Również, nie starałem się nikogo obrażać, ani kpić z Waszych zarobków.

Ot z prośby o to, by ktoś podpowiedział mi parę rzeczy wyszło jakobym domagał się za kilka stówek wyciągnąć od kogoś wiedzę życia .. dajcie spokój.

Jakowoż zostałem wyśmiany, to i tak Panowie uważam że mój post ma sens, rzeczywiście czegoś się nauczyłem.

x1349 dziękuję Tobie za szczerość.

Przyznaję, nie wiedziałem ile nie wiem.

Krzywy jest bardzo dobrze oceniany (komentarze na jego blogu), więc w ciemo kupiłem jego kurs. To raczej powoliło mi myśleć, że coś tam wiem, czyli że nie jestem zupełnie zielony.

Mało tego jak widać mylnie sądziłem, że w nieco milszy sposób zostanę o tym poinformowany.

Cieszę sie że poprawiłem wam humor.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności