Skocz do zawartości

Słowa kluczowe strony

jezyk403

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jest możliwość zobaczenia na jakie słowa kluczowe widnieje strona w google ?

Na wszystkie zaindeksowane słowa użyte w tekście ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

pytanie nie trzymało poziomu ... Dla wyjaśnienia, każda zaindeksowana witryna jest widoczna w google pozostaje jedynie korelacja fraza-pozycja ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

pytanie nie trzymało poziomu ...

Za to odpowiedź trzymała poziom mistrzowski.

Taki znany z PiO język - jak odpowiedzieć nie udzielając żadnej odpowiedzi a jednocześnie wyjść na eksperta którego trzeba w ładny sposób poprosić o udzielenie odpowiedzi :)

@jezyk403

niestety nie zrobisz tego w 100% dokładnie - możesz to jedynie "oszacować" i się domyślić - jak to w seo.

Zawsze możesz sprawdzić domenę przez https://serpstat.pl

Jest też oczywiście metoda ręczna - sprawdzasz najważniejsze słowa na stronie - np te z title.

Sprawdzasz np w majestic czy ahrefs na co jest pozycjonowana dana strona.

A później ręcznie lub jakimś softem (webtools, stat4seo itd...) sprawdzasz pozycje danej strony na wybrane przez siebie słowa kluczowe i możesz trafić (lub nie).

Jeżeli ktoś zna jakiś fajny soft do tego to też z chęcią poznam.

A jeżeli jest to Twoja strona (chociaż domyślam się, że chcesz sprawdzić konkurencję :) ) to w pierwszej kolejności sprawdziłbym statystyki odwiedzin z wyszukiwarek - np analytics itd..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności