Skocz do zawartości

Ustawienia gotlink multilink

Gość mr. ktoś

Rekomendowane odpowiedzi

Czy mógłby ktoś utwierdzić mnie w przekonaniu że dobrze ustawiam multilink w systemie Gotlink.pl?

Robię to w taki sposób:

1. Tworzę nową grupę nadając jakąś nazwę i przypisując do niej np 2000pkt

2. Następnie klikam na nazwę grupy

3. Klikam multilink

4. W nazwie wpisuję dowolną nazwę, w zmieniaj najpierw wybieram "Adres url", wybieram kategorię, zmien po 10 pobraniach, w liscie anchorów wpisuję zazwyczaj ok 5 a następnie pod spodem dodaję np 300 linków.

5. Klikam dodaj i finito.

Jak mogę sprawdzić czy wszystko jest ok? Klikam ikonkę statystyk na liście z grupami ale wyświetla mi się tam tylko jeden link a grupa została utworzona tydzień temu... Z góry dziękuję za pomoc.

takie rzeczy najlepiej pisz na forum systemu szybciej dostaniesz właściwą odpowiedz i napisz prze kontakt do admina systemu wg mnie z tego co piszesz chyba wszystko jest OK ale admin ci sprawdzi jak masz jakieś wątpliwości

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Jak mogę sprawdzić czy wszystko jest ok? Klikam ikonkę statystyk na liście z grupami ale wyświetla mi się tam tylko jeden link a grupa została utworzona tydzień temu... Z góry dziękuję za pomoc.

Prześlij login i id linku.

Jeśli to ML to na liście linków w grupie będzie widniał tylko 1 link - zawartość tego linku a konkretnie ML zobaczysz dopiero po kliknięciu w szczegóły. Czy ML funkcjonuje ocenisz po liczbie pobrań - po tygodniu powinna być to wartość większa niż 100...

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności