Skocz do zawartości

Test wyszukanej listy Cezzego

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystko to co mieliśmy napisać Panu, napisaliśmy w mailach, dla osób które uważają że serwis który

- jest postawiony na wordpressie na darmowej templatce

- jest najzwyklejszym blogiem, post pod postem, ma uwaga 2 artykuły na około 1000-1200 znaków

- jest "kompendium wiedzy" o finansach (jak wszystkie o pożyczkach, kredytach, chwilówkach i innych)

Nadaje się do publikowania w katalogu, to ostrzegam że niestety ale nie u nas. W związku z zalewaniem nas przez dodających stronami na domenach tego typu

kredyty-najtansze-chwilowki.pl

szybkie-pozyczki-gotowkowe.com.pl

finanse24nadobe.pl

itd. gdzie strona postawiona jest na wordpressie + 5 artykułów, templatka z dollarem albo z jakąś Panią wyciągającą rękę do klienta, rozszerzyliśmy w regulaminie jeden z punktów i go pogrubiliśmy:

niemających żadnej wartości, szczególnie serwisów z kilkoma artykułami na darmowej templatce z popularnego CMS'a ze słowem kluczowym w domenie!

Jak widać kogoś mało obchodzi co jest w regulaminie. Jako ciekawostkę podam, że 2 godziny po pretensjach od Pana michumasz otrzymaliśmy zapytanie od innej osoby czy jej strony zostaną przyjęte, okazało się że są dosłownie identyczne jakościowo jak ta odrzucona dziś (także rzekome kompendia finansowe) i powiedzieliśmy że nie zostaną zaakceptowane i żeby nie wysyłać smsów. Co prawda kolejny mail był o treści abyśmy zamknęli katalog w takim razie jak nie przyjmujemy stron ale nikt na tym nie stracił a na pewno nie my.

Co do punktu regulaminu który zacytował zakręcony, odnośnie wyświetlania się błędnego naszej strony na pewno to poprawimy. Nigdy nie odrzuciliśmy strony że tak powiem za pierwszym razem, zawsze jeżeli był jakiś problem, pisaliśmy do dodającego o poprawkę i to czasem parę razy co może potwierdzić parę osób.

Z naszej strony tyle, zapraszamy wartościowe strony do dodawania się do naszego katalogu.

kataloog_info.gif

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

zapraszamy wartościowe strony do dodawania się do naszego katalogu.

A co to jest według was wartościowa strona... :)

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

W związku z zalewaniem nas przez dodających stronami na domenach tego typu

kredyty-najtansze-chwilowki.pl

szybkie-pozyczki-gotowkowe.com.pl

finanse24nadobe.pl

niestety to POPIERAM. Jakaś paranoja teraz ile jest tego śmiecia tworzonego maksymalnie na rok - do czasu przedłużenia domeny...

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Obiecałem sobie, że nie dam się sprowokować jak kataloog.info się odezwie, ale mam słabą wolę :) Nie będę dyskutował stricte o stronie, bo wymienione tutaj bardzo ładnie argumenty mijają się z prawdą i są pokazane wybiórczo. Unikacie innego tematu - nie spotkałem się z sytuacją, żeby admin katalogu (a Wasz uważacie za 1 z 3 najlepszych w Polsce, tak jak to w mailu opisaliście) w dyskusyjnej sprawie nie oddał kasy tylko tracił czas na pisanie maili i jeszcze teraz na posty na forum. Czy skasowanie 11 zł za powyższą opisaną przeze mnie w pierwszym poście sytuację oraz pójście w zaparte i "pieniędzy nie oddamy" jest OK niech każdy sobie sam odpowie.

PS1 Ta historia o rzekomej próbie dodanie podobnej strony 2 godziny później jest świetna, ale za długo pracuję w marketingu, sorry :)

PS2 Temat uważam za zamknięty z mojej strony.

nie spotkałem się z sytuacją, żeby admin katalogu ... w dyskusyjnej sprawie nie oddał kasy

To zareklamuj tutaj katalog osoby, która oddała Ci pieniądze.... Jaka to dyskusyjna sprawa? Poniosłeś opłatę za rozpatrzenie wpisu - negatywne i wszystko na ten temat.

Nie dodawaj stron finansowych MFA ani z PP do żadnego dobrego katalogu bo nie przyjmą - jak przyjmą to nie szanują swojego katalogu.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Z tego co pamiętam to opłata zawsze jest za moderację, a nie za dodanie więc nie wiem o co się tak rzucasz? No chyba, że jest inny zapis w regulaminie.

Nie zwykły presell tylko porządne artykuły - btw wymienię się linkiem => PW...

Troche bardziej zwykły artykuły do przedruku...

A także Antyplagiat...

Strony finansowe w ostatnim czasie to syf. Wyjątkiem są strony firmowe. Od kilku tygodni sukcesywnie oczyszczam katalogi z tego typu stron. Równiez nie dodaję PIT-ologii.

wystarczy zajrzeć w regulamin.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

ale zawsze albo admin zwracał kasę w podobnych przypadkach (2 kliknięcia w DotPay) albo dało się dogadać

Czyli jak rozumiem to nie pierwsza taka sytuacja. Pomijając jakość, wartość strony(bo jej nie znamy), to coś musi być na rzeczy, że parę katalogów odmówiło wpisu.

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

Strony finansowe w ostatnim czasie to syf. Wyjątkiem są strony firmowe. Od kilku tygodni sukcesywnie oczyszczam katalogi z tego typu stron. Równiez nie dodaję PIT-ologii.

ze swoich zapleczówek też je oczyszczasz czy tylko konkurencyjne... ??

zakładałem multikonta dostałem bana

widze że nie jesteś w temacie. od ponad roku nie zajmuję się finansami.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

widze że nie jesteś w temacie. od ponad roku nie zajmuję się finansami.

czytałem kiedyś, ale nie analizowałem, nie wchodzę z kijem w nie swoje mrowisko ;)

ale nie lubię gdy ktoś piszę o swojej nieskazitelności, robiąc co innego, łamiąc nadanie przez siebie zasady (nie pisze tego wprost do Ciebie;) jednak takich osób na pio jest sporo, ale wcześniej to chyba różnie bywało)

pzdr

zakładałem multikonta dostałem bana

michumasz jak zgłaszasz stronę, która jest niezgodna z regulaminem katalogu to musisz liczyć się z tym, że strona zostanie odrzucona a kasa zwrócona nie zostanie. To jest NORMALNE.

zgred ma uraz. Sam stawiał syf finansowy i teraz przez moralnego kaca chce oczyścić katalogi z wszystkie co wiąże się z kredytami :)

Treningi WattUp.pl

Gdybyście wiedzieli ile tygodniowo przychodzi raportów że strona nie działa albo że jakis syf jest tobyście się zdziwili. Miesięcznie znika w katalogach ok 100 wpisów.

Z resztą niektórzy sami pilnuja katalogów i "denuncjują" konkurencję :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności